Μικρομεσαίοι και Ρετιρέ (Μέρος Β')

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας exetlaios
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

exetlaios

Retro PaTRi@RcH
Αντιδράσεις
1.163
Το πιστεύετε για τους ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ του Δαλιανίδη ;

1. Είναι συνέχεια του ΡΕΤΙΡΕ

2. Είναι ομοούσιο με το ΡΕΤΙΡΕ (κάτι σαν την Αγία Τριάδα)

3. Είναι το ίδιο ΤΟ ΡΕΤΙΡΕ, σε remake

Προσωπικά πιστεύω το 2, αν και φοβάμαι ότι όλο και κάποιος "σχισματικός" θα διαφωνήσει ...

Το "ΡΕΤΙΡΕ" είναι το "RETIRE" ή αλλιώς "R-TYPE", δηλαδή 621...

Για να παίξεις όμως "R-TYPE" θα πρέπει να έχεις υπολογιστή ή κονσόλα, όπου υπολογιστής=μικρό δηλαδή 346, και κονσόλα=μεσαίο, δηλαδή 133.

Δηλαδή σε δύο παράλληλα σύμπαντα, έχουμε στο ένα το "Ρετιρέ" και στο άλλο τους "Μικρομεσαίους".

Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα οτι για να μπορέσεις να τελειώσεις το R-TYPE, θα πρέπει να είσαι μικρομεσαίος και να μένεις σε ρετιρέ!

Τώρα, πως γίνεται αυτό, μόνο ο Δαλιανίδης μπορεί να το απαντήσει, μάλλον μέσα από το φημολογούμενο τρίτο μέρος της τριλογίας με τίτλο "Μάνα, δε μου κολάν τα ένσημα! Ας το ρετιρέ και πάμε καμπαρέ!"...

Ελπίζω να καταλάβατε, γιατί εγώ όχι! :D

DINO είπε:
Το "ΡΕΤΙΡΕ" είναι το "RETIRE" ή αλλιώς "R-TYPE", δηλαδή 621...Για να παίξεις όμως "R-TYPE" θα πρέπει να έχεις υπολογιστή ή κονσόλα, όπου υπολογιστής=μικρό δηλαδή 346, και κονσόλα=μεσαίο, δηλαδή 133.
:animeek: :animeek: :animeek: :animeek:

Με όλ' αυτά τα παραπάνω,αρχίζω βάσιμα να πιστεύω ότι τελικά είσαι ο.........Λάσκος !!!! :nervous: :nervous:

Λεξαριθμητικως εχει δικιο!

:P

Πήγα να κάνω τον "πονηρό" και να ποστάρω κάτι μυστήριο, και εσείς το χεσ*τε ! :D

Μα αυτή είναι η δική μου άποψη! :D

picture.php

Απλα ανηκουν στο ιδιο multiverse οπου ισχυουν οι ιδιοι νομοι του συμπαντος και στις δυο conceptions (πχ. ο κοσμος αποτελειται απο δυο συμβιωτικα οντα: ενοχλητικους και νευρικους που οι μεν σκοπο εχουν να διαταρασσουν την ηρεμια των δε, και πολλοι αλλοι)

απλα πραγματα

exetlaios είπε:
Το πιστεύετε για τους ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ του Δαλιανίδη ;
1. Είναι συνέχεια του ΡΕΤΙΡΕ

2. Είναι ομοούσιο με το ΡΕΤΙΡΕ (κάτι σαν την Αγία Τριάδα)

3. Είναι το ίδιο ΤΟ ΡΕΤΙΡΕ, σε remake

Προσωπικά πιστεύω το 2, αν και φοβάμαι ότι όλο και κάποιος "σχισματικός" θα διαφωνήσει ...
Κακη αντιγραφη της συνταγης του Ρετιρε. Αυτο.

Κακή αντιγραφή μιας κακής συνταγής λοιπόν... λαμβάνοντας υπόψη ότι δύο αρνητικά μας κάνουν ένα θετικό τότε οι μικρομεσαίοι πρέπει να ήταν καλό τελικά... :)

Η απορία που πραγματικά έχω με σένα Κων/νε (στο έχω πει αυτό άλλωστε),είναι πώς την παλεύεις και τα βλέπεις αυτά ρε φίλε !!! :P

Μάλλον πάσχεις από "Δαλιανίδειο νόσο",δεν εξηγείται αλλιώς ! :D

Εδώ έχω δει τρίωρο "δραματικό μιούζικαλ" στην Ποντιακή διάλεκτο, με τον Φλωρινιώτη.

Στα "εύκολα" θα κολώσω ;

"Τα αδελφέα"?

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=o8rYl6K2STc]You Are Not Alone Exetlaios!

:)

Είναι όπως το Ρετιρέ με αλλαγμένους μερικούς ηθοποιούς. Δεν έχει βέβαια τη "γλύκα" της πρώτης φοράς του Ρετιρέ. Είναι σαν ξαναζεσταμένο φαγητό.

Χιλιες φορες να ξαναδω τους μικρομεσαιους παρα το ρετιρε.Οχι αλλο ρετιρε νησαφι πια.

Το ρετιρέ για καλτ λόγους, μπορώ να το βλέπω αμέτρητες φορές . Αλλά με τίποτα τους μικρομεσαίους, παρά το ότι ακολουθούν την ίδια συνταγή...

RIO είπε:
Το ρετιρέ για καλτ λόγους, μπορώ να το βλέπω αμέτρητες φορές . Αλλά με τίποτα τους μικρομεσαίους, παρά το ότι ακολουθούν την ίδια συνταγή...
Συμφωνώ απολύτως, καλύτεροι ηθοποιοί ή απλά καλύτερες ερμηνείες, πειστικές ακόμα και μέσα από την υπερβολή τους. (Εξαιρώ τη Μάρθα Καραγιάννη, αλλά ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη)

Remake του Ρετιρέ με αλλαγή ηθοποιών.Αντί να συνεχιζόταν το Ρετιρέ,βγήκαν οι Μικρομεσαίοι.Θα μπορούσε μάλιστα να είχε γράψει το σενάριο και τους διαλόγους του Ρετιρέ,της 3ης σεζόν,και να το προσάρμοσε στους Μικρομεσαίους,δεν θα ήταν πολύ δύσκολο.

Ρετιρέ δαγκωτό...οι μικρομεσαίοι ήταν κάπως ''κρύοι'', όπως και να έχει πάντως αγαπάμε και τα 2.:sure:

Οι ιστορίες του ''Λούνα Παρκ'' μεταφέρθηκαν στο ''Ρετιρέ'' και μετά στους ''Μικρομεσαίους''. Για όσους είδαμε το ''Λούνα Παρκ'', με τον αξεπέραστο Διονύση Παπαγιαννόπουλο, τα άλλα δύο ήταν ωχρές απομιμήσεις.

Πίσω
Μπλουζα