Μιχάλης Ρακιντζής: Αγαπημένο Ελληνόφωνο τραγούδι

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Wally

Retired Admin
Αντιδράσεις
4.542
Κατ' εμε ο Μιχαλης Ρακιντζης ειναι ο καλυτερος Ελληνας ποπ τραγουδοποιος.

Εχει γραψει κομματαρες. Ειναι απο τα λιγα Ελληνικα ποπ που ακουω και παντα με ταξιδευουν ευχαριστα προς τα πισω.

Παρα τα χρονια και το πολεμο "αφανειας" που δεχθηκε μετα απο καποιες κυκλοφοριες που "ξενισαν", συνεχιζει να εχει φανατικο κοινο.

Βαζω 9 Ελληνοφωνα τραγουδια (εντελως ενδεικτικα) και μια επιλογή "Αλλο"

'Αλλο

"Εγώ κι ο Πουφ" φυσικά!

Εγω και ο Πουκ :)

εγώ γουστάρω τις πιο μεταλάδικες βερσιόν. :P

Ο Μιχαλης ειναι υπεροχος και λατρεμενος μου.

Απο τα τραγουδια της δημοσκοπησης, ψηφισα Αλλο. Αυτο το αλλο ειναι το Κρυψου στην αγκαλια μου και οταν ειχε πρωτοβγει ημουν εφηβη.

Το εβαζα λοιπον να παιζει το πρωι και το σταματαγα το βραδυ, κυριολεκτικα!

Οχι μονο απο Ρακιντζη, αλλα γενικα δεν εχω ξαναφαει στη ζωη μου τετοιο κολλημα με τραγουδι. Κι ακομα το αγαπω!

http://www.youtube.com/watch?v=B1L1jpyNcgo

Tα πολύ ποπ του μου την σπάνε,τέτοιες ψιλοροκομπλουζιές πάντως είναι ποιοτικές.

Ψηφίζω το Αλλο :P :P:P

Λοιπον ολα του μ'αρέσουν. Επειδή όμως πρεπει να επιλέξω, θα πω το "Εγώ ο Γουώλης ο Πουκ κι ο Πουφ" γιατί δεν ξερω.....μ'αρέσει που είναι ιδιαίτερα μελαγχολικό.

ειμαι αναμεσα στο "μωρο μου φαλτσο" και "το δαχτυλιδι" και τα δυο τα ακουγαμε πολυ συχνα στο δημοτικο.Θυμαμαι να ακουγα περισσοτερο το "μωρο μου φαλτσο" ,οποτε θα ψηφισω αυτο

DINO είπε:
Ευχαριστώ για την επιλογή του καναλιού μου.:biglaugh:

Tupamaro είπε:
Μα καλά πώς και ξεχάσατε το παραπάνω στη λίστα; Σίγουρα όλα τα παραπάνω είναι θαυμάσια κομμάτια, αλλά η κιθάρα στο "Ολόκληρο Φεγγάρι" χαλαρά σκίζει...

Ποτέ δεν μου άρεσε ο Ρακιντζής, ούτε ως συνθέτης, ούτε ως στιχουργός, ούτε πολύ περισσότερο ως τραγουδιστής. Παραδόξως, έχει τραγουδήσει πλάι στον Ίαν Γκίλαν (των Deep Purple) και έχει γράψει τραγούδι για την Bonnie Tyler (το μόνο του που όντως μου αρέσει). Το τραγούδι «Νανά» ήταν υποψήφιο για την Eurovision 1989, δεν κατάφερε όμως να προκριθεί. Τα κατάφερε 13 χρόνια αργότερα με το ανεκδιήγητο S.A.G.A.P.O.

Υπέροχα όλα!Ψηφίζω "Κάνε μια ευχή"!!!!!!!!

Ψήφισα το εγώ και ο Πουφ. Πολύ καλό είναι το τραγούδι του, Πράσινη γραμμή...

Dimitrissss είπε:
Ποτέ δεν μου άρεσε ο Ρακιντζής, ούτε ως συνθέτης, ούτε ως στιχουργός, ούτε πολύ περισσότερο ως τραγουδιστής. Παραδόξως, έχει τραγουδήσει πλάι στον Ίαν Γκίλαν (των Deep Purple) και έχει γράψει τραγούδι για την Bonnie Tyler (το μόνο του που όντως μου αρέσει).
[edited από Kambia]

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τωρα (λιγο ποιο) σοβαρα .

Δεν μου αρεζε ως τραγουδιστης , ως συνθετης (μου αρεσε) απλα λιγο περισσοτερο απ οτι ως τραγουδιστης. Παρολα αυτα εχει γραψει 2-3 τραγουδια που θα μεινουν .

Το μωρο μου φαλτσο ,αν το ελεγε ο τοτε Βαγγελης Γερμανος (σε ποιο κιθαριστκη ενορχηστρωση) -θα καταλαβαινε ακομα κι ο Dimitrissss-,

οτι προκειται για ενα απο τα ποιο ωραια ελληνικα κομματια -για το ειδος του- των 80ς .

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Nemo είπε:
Επίσης και η Αΐντα και η Τραβιάτα δεν μου αρέσουν καθόλου, και ναι, η αισθητική μου και η μουσική μου παιδεία είναι ανώτερη από του Τζουζέπε Βέρντι.

[Προσβλητικός χαρακτηρισμός - οχι "αυτοδικίες", υπάρχει η report post λειτουργία για τέτοιες καταστάσεις! - 24 ώρες ban] (Έχε χάρη που προκρίθηκε ο ΑΠΟΕΛ, αλλιώς θα σου 'γραφα κι άλλα).

Αλλο..

αυτο..

αν και ειναι ινστρουμενταλ,ειναι το πλεον ..ελληνοφωνο ;)

σαν δευτερη επιλογη,το..ανεκδιηγητο!

Ντον αυτο ειναι ινστρουμενταλ και οχι Ελληνοφωνο τραγουδι. Παρολα αυτα αν διαβασεις την εισαγωγη μου θα δεις οτι το εχω αναφερει εμμεσως :)

ΘΕΟΣ ο Μιχάλης Ρακιτζής !

Πουφ, και μυαλά/καρδιά στο μπλέντερ !

Πίσω
Μπλουζα