Rakeesh
RetroDB Feeder
- Αντιδράσεις
- 1.901
Ξέρω οτι ο τίτλος δεν λέει πολλά, οπότε ας εξηγήσω
Οι δισδιάστατοι ήρωές μας είχαν πάντα ένα καλούπι. Φορούσαν κάθε μέρα τα ίδια ρούχα, είχαν ίδιο μαλλί, ενώ κάποια σημεία της ανατομίας τους δεν τα βλέπαμε ποτέ, ή πολύ σπάνια.
Οταν διάβαζα ένα κόμικ και κάποιος γνωστός ήρωας είχε μια μη κανονική εμφάνιση ενθουσιαζόμουν και εκείνη την ιστορία την είχα για "συλλεκτική"!!!!
Παραδείγματα:
Αυτα βεβαια τα θυμαμαι απο μικρος. Δυστυχως δεν εχω κρατησει τιποτα για να σκαναρω
Οι δισδιάστατοι ήρωές μας είχαν πάντα ένα καλούπι. Φορούσαν κάθε μέρα τα ίδια ρούχα, είχαν ίδιο μαλλί, ενώ κάποια σημεία της ανατομίας τους δεν τα βλέπαμε ποτέ, ή πολύ σπάνια.
Οταν διάβαζα ένα κόμικ και κάποιος γνωστός ήρωας είχε μια μη κανονική εμφάνιση ενθουσιαζόμουν και εκείνη την ιστορία την είχα για "συλλεκτική"!!!!
Παραδείγματα:
- τον Ποπάυ τον βλέπουμε πάντα προφίλ. Προσωπικά δυσκολευόμουν να φανταστώ το σχήμα του προσώπου του. Μετριούνται στα δάχτυλα οι ιστορίες που σε κάποιο καρέ φαίνεται ανφάς, επειδή είναι έκπληκτος και κοιτάζει το κοινό.
- Σε μια ιστορία του Ποπάυ η ιστορία ξεκινάει με την Όλιβ να έχει κανει μπάνιο. Είναι η μοναδική φορά που την είδα με τα μαλλιά κατεβασμένα να χτενίζεται. Συμπτωματικά η ιστορία είχε να κανει με ενα vigilante που κουρευε γουλί όλες τις γυναίκες μέχρι που τον έπιασε ο Ποπάυ!
- Αναρωτιόμουν γιατί οι ήρωες της Ντίσνευ φοράνε γάντια και πώς πλένουν τα χέρια τους, και φυσικά πώς είναι απο μέσα! Στο Σπαθί τον Πάγων είναι η μοναδική φορά που είδα τον Μίκυ να βγάζει το γάντι του, και σε ένα καρέ φαίνεται το χέρι του το οποίο είναι μαύρο
- Στην ιστορία του Peyo Τα Μαύρα Στρουμφ είναι η μοναδική φορά που είδα στρουμφάκι (συγκεκριμένα τον μπαμπα-στρουμφ) χωρίς σκούφο.
Αυτα βεβαια τα θυμαμαι απο μικρος. Δυστυχως δεν εχω κρατησει τιποτα για να σκαναρω