teripapaki
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 0
Καλημερίζω την όμορφη παρέα του Retromaniax. Είμαι νέο μέλος και εδώ και πάρα πολύ καιρό ψάχνω για ένα μοναδικό comic book. Αυτά που θυμάμαι και μπορεί να βοηθήσουν είναι τα εξής:
Σας μιλώ για 2 εικόνες που έχω να δω πάνω από 20 χρόνια. Το βιβλιαράκι αυτό μπορεί να βρίσκεται ακόμα «εν ζωή» αλλά πιστέψτε με είναι πολύ μακριά από τον τόπο διαμονής μου για να το ψάξω. Επίσης γενικά το βιβλίο πρέπει να ήταν black humor .
Σημείωση: τα σκίτσα μοιάζουν πολύ με σκίτσα του Ian Baker
Ευχαριστώ εκ των προτέρων… ότι κι αν γίνει .
- Το συγκεκριμένο βιβλίο είχε οριζόντιο δέσιμο (αν καταλαβαίνετε τι εννοώ)
- Χοντρό ιλουστρασιόν εξώφυλλο.
- Ήταν ασπρόμαυρο μόνο με φωτογραφίες χωρίς κείμενα (τουλάχιστον αυτό θυμάμαι).
- Το θέμα του (χωρίς να παρεξηγηθώ) είχε να κάνει με το με πόσους τρόπους μπορείς να (αχ δε μου αρέσει αυτό που θα γράψω γιατί είμαι φιλόζωη) «βασανίσεις» μια γάτα.
- Δεν θυμάμαι ούτε εικονογράφο ούτε τίτλο… το μόνο που θυμάμαι είναι 2 από τις εικόνες του.
- Στη μια ένας πιτσιρίκος ξεγελά μια γάτα να πάει κοντά σένα μπουκάλι από τελειωμένο γάλα ενώ γύρω του έχει άλλα μπουκάλια που κρέμονται ουρίτσες από γάτες. Πίσω του ένας άλλος πιτσιρίκος περιμένει την κατάλληλη στιγμή να αφήσει μια τεραστία σιδερένια μπάλα να σπρώξει τη γάτα στο μπουκάλι.
- Στην δεύτερη ένας καθώς πρέπει κύριος είναι καθισμένος στην πολυθρόνα του σαλονιού του και διαβάζει εφημερίδα ενώ απʼτη γωνία φαίνεται να έρχεται ο μπάτλερ του με ένα δίσκο με ποτό. Πάνω απ'τό κεφάλι του κυρίου υπάρχει ένα ραφάκι το οποίο έχει μια τρυπά που κρέμεται μια γατοουρίτσα ενώ πάνω στο ράφι κάθεται μια γάτα έντονα κατσιασμένη και αλλήθωρη(προφανώς από τον πόνο που υπέστη).
Σας μιλώ για 2 εικόνες που έχω να δω πάνω από 20 χρόνια. Το βιβλιαράκι αυτό μπορεί να βρίσκεται ακόμα «εν ζωή» αλλά πιστέψτε με είναι πολύ μακριά από τον τόπο διαμονής μου για να το ψάξω. Επίσης γενικά το βιβλίο πρέπει να ήταν black humor .
Σημείωση: τα σκίτσα μοιάζουν πολύ με σκίτσα του Ian Baker
Ευχαριστώ εκ των προτέρων… ότι κι αν γίνει .