Μπορεί κανείς να διαγράψει /κάνει edit σε δικό του post;

domniki

RetroJunkie™
Joined
16 Mαϊ 2007
Μηνύματα
3.508
Αντιδράσεις
2.238
Hi! Μηπως καποιος admin μπορει να δει γιατι δεν μπορω να κανω "Edit" τα post μου? Εχει εξαφανιστει το κουμπι κατω δεξια.
 
Δεν υπαρχει καποιο προβλημα Δομνικη - εδω και πολυ καιρο εχουμε περιορισει το δικαιωμα edit στα Posts - στις 24 ωρες. Μετα απο εκει δεν μπορει καποιος να κανει edit τα post του.
 
Thanks για την διευκρινηση. Δεν το ειχα παρατηρησει.
 
Μπορεί κανείς να διαγράψει δικό του post;

Αν για παράδειγμα έκανε κάποιο λάθος, ή για κάποιο άλλο λόγο επιθυμεί τη διαγραφή δικών του post μπορεί κάποιο μέλος να το κάνει;
 
Έχεις τη δυνατότητα να κανεις edit το ποστ σου μέσα σε 24 ωρες. Μετά δεν μπορείς να επέμβεις.
 
Αν υπαρχει ιδιαιτερος λογος ενημερωνεις με Pm καποιον αρμοδιο.
 
Επειδή έψαξα αλλά δεν βρήκα κάποια λίστα με τους moderator, μπορεί κάποιος να γράψει σε ένα sticky post ποιοί είναι οι moderators για να ξέρουμε;
 
Απορία για τη διαγραφή μηνυμάτων

Αν έχω γράψει σε ένα thread ένα μήνυμα δύο φορές (το δεύτερο με άλλα λόγια) πώς μπορώ να διαγράψω ένα από αυτά? Έχω γράψει τα μηνύματα πολύ καιρό τώρα και δεν υπάρχει η επιλογή ''επεξεργασία μηνύματος''.
 
Αν δεν έχει ήδη διορθωθεί, μπορείς να υποδείξεις στους mods ή στους super mods ή στους Admins και να κάνουν εκείνοι την ενέργεια που αναφέρεις.
 
Aν συντρεχει σχετικα σημαντικος λογος στελνεις ενα μηνυμα σε καποιον Mod και το κανει αυτος,αλλιως μετα την παροδο καποιου χρονικου διαστηματος δεν μπορεις μονη σου νομιζω.
 
Πιστεύω ότι θα ήταν χρήσιμο να είχαμε την δυνατότητα να κάνουμε edit στα ποστ μας ώστε να μπορούμε αργότερα να διορθώνουμε μικροπράγματα που μας μπορεί να μας ξέφυγαν όταν τα γράψαμε (ορθογραφία, συντακτικό κτλ).  :)  
 
Πάντα υπήρχε η δυνατότητα edit στα post σας και έχει διάρκεια ένα 24ωρο. Από κει και πέρα αν θέλετε κάτι που είναι σημαντικό και πρέπει να αλλάξει μας στέλνετε ένα pm. 
 
Αν θέλει κανείς όμως να διορθώσει ένα ορθογραφικό ή συντακτικό λάθος που το δει πχ την άλλη μέρα, δεν μπορεί να το διορθώσει και είναι κρίμα. 
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν πειράζει. Καλύτερα ορθογραφικά και συντακτικά λάθη παρά τον κίνδυνο κάποιος να διαγράψει / αλλοιώσει τελείως το/τα ποστ του και χαθεί η συνέχεια και το νόημα ολόκληρου θέματος. Και ναι έχει συμβεί πολλάκις στο παρελθόν. 
 
Είσαι κι εσύ ανορθόγραφη πάντως. Εγραψες το πολλάκις με Ι αντί Η. :fafoutis:
 
Πίσω
Μπλουζα