Μυθικά πλάσματα: από τι βγαίνει τι...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας nkarytia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

nkarytia

RetroAdept
Αντιδράσεις
18
Αναρωτηθήκατε ποτέ αν ζευγαρώνατε έναν άνθρωπο με ένα φίδι τι θα προέκυπτε...;

picture.php

Αυτο μου θυμισε λιγο αρχαια μυθολογια κατι σαν την μεδουσα,αν και ηταν γοργονα πιο πολυ προς το φιδι μου παει.

wrath_of_medusa.jpg

Τώρα το πρόσεξα! Η μέδουσα λείπει και έχει και μερικά ασυνάρτητα όπως dog+dog+dog! Μάλον ο τύπος δεν γνωρίζει και πολλά είδικά από Ελληνική μυθολογία ;)

Έξυπνο!!! :)

Ποτέ δεν το είχα προσεγγίσει έτσι! :)

(αν και το σκίτσο, όταν το είδα μου θύμισε τα κυκλάκια της παλέτας του RGB! #) )

Αναρωτιέμαι αν το περιστρέψεις γρήγορα, τι χρώμα θα βγεί :)

Θα κάνω σβουρα την οθόνη τώρα που θα πάνε όλοι για φαγητό! :)

vagosgta3 είπε:
Αυτο μου θυμισε λιγο αρχαια μυθολογια κατι σαν την μεδουσα,αν και ηταν γοργονα πιο πολυ προς το φιδι μου παει.

nkarytia είπε:
Τώρα το πρόσεξα! Η μέδουσα λείπει και έχει και μερικά ασυνάρτητα όπως dog+dog+dog! Μάλον ο τύπος δεν γνωρίζει και πολλά είδικά από Ελληνική μυθολογία ;)
Παιδιά, μην μπερδεύεστε.

Στην Αρχαία Μυθολογία η Μέδουσα (με κεφαλαίο Μ) ήταν μια από τις 3 Γοργόνες (οι άλλες 2 ήταν η Σθενώ και η Ευρυάλη), που ήταν όντως τέρατα με φίδια για μαλλιά. Καμμία σχέση με την Μικρή Γοργόνα του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. :)

nkarytia είπε:
έχει και μερικά ασυνάρτητα όπως dog+dog+dog!
Το "dog+dog" είναι ο δικέφαλος σκύλος Όρθρος, και το "dog+dog+dog" είναι ο τρικέφαλος αδερφός του, ο Κέρβερος. Αμφότεροι οι παραπάνω κύνες "τακτοποιήθηκαν" από τον Ηρακλή.

Ναι με τα πολυκεφαλα ειχε ενα θεμα ο προγονος.

Respect @ Omenforever κ' Maddog! Είχα διαβάσει την Ελληνική Μυθολογία του Μερμηγκα, αλλά αυτά μου είχαν διαφύγει!

Ωραίος οδηγός! Πολλά από αυτά δεν τα ήξερα αν και η γοργόνα δεν κατάλαβα πως βγήκε από άνθρωπο και Narwhal.

Οντως πολυ καλες πληροφοριες και με λυθηκαν και καποιες αποριες που ειχα.Εξαιρετικες και οι προσθετες πληροφοριες του Doc (Maddog).

Πίσω
Μπλουζα