Μ.Α.S.K. (1985)

Εδώ αντιλαμβάνομαι ότι προκύπτει επειδή θέλουν να δώσουν το "Μάσκα" ως λογοπαίγνιο στον τίτλο, αλλά στο "Mortal Kombat" δε ξέρω για ποιον πιθανό λόγο μπορεί να το έκαναν αυτό...
 
Damn, δεν ειχα γραψει για αυτο τοσο καιρο,ισως σε καποιο αλλο θρεντ ποιο γενικο...και εγω σαν τον ΟP στην δορυφορικη το ειχα δει και ηταν απο τα φοβερα καρτουνς, (να πω) του SKY προ ιδιωτικης που μας ειχαν πεταξει τα ματια κατι centimeter προς τα εξω.


Kαλυτερο απο Transformers και G.I.JOE μαζι γιατι συνδυαζε τα τρανσφορμαρισματα περιορισμενα μονο σε αμαξια και την Ομας των JOE, 2σε1 εν τελει.
 
Ομοίως και εγώ. :) (μαζί με άλλες σειρές κινουμένων σχεδίων [όπως Saber Rider, Robotech, κ.α.] που είχαμε δεί πρώτα στα δορυφορικά, πριν τα δούμε στο Ελλάντα με τις ψιλοάθλιες μεταγλωττίσεις).

Δεν ξέρω αν το έχω αναφέρει στο παρελθόν, αλλά στις διακοπές μου στο χωριό (όπου ήμουν χωρίς υπολογιστή :( ) έπαιρνα μαζί μου μία κασσέτα με ηχογραφημένα μουσικά themes απο τον amstrad, για να πορώνομαι. :D Το μουσικό θέμα του MASK ήταν μέσα σε αυτά, μαζί με άλλες top επιλογές, όπως το θέμα του ATF, του Saboteur 2, του Monty on the run, κ.α. :D
 
Πίσω
Μπλουζα