Μetal slug 3 "live"

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
4.597
Για διπλο κανεις;

"Microsoft has stepped up, announcing an "updated version" of Metal Slug 3 for Xbox Live Arcade. The game will roll onto the service next Wednesday, January 2, and promises updated HD visuals and two player co-op over Xbox Live, along with all of the 'rocket lowncher' antics you can handle. So, for those of you who are just like my mother, and are never satisfied, prepare to fork over a cool 800 MS Points ($10)."

metal-slug-xbla-24.jpg

metal-slug-xbla-01.jpg

Εμενα παλι τα "updated HD visuals" γιατι μου θυμιζουν τις επιλογες των γραφικων απο mame. :D

Αντε κανονισου να το τελειωσουμε co-op ;)

Εμενα παλι τα "updated HD visuals" γιατι μου θυμιζουν τις επιλογες των γραφικων απο mame. :D
Με την μικρα και σαφως ανευ λογου διαφορα οτι εκει δεν πληρωνες τιποτα, ενω εδω πρεπει να δωσεις και over a cool 800 MS Points :diablotin: (το νεο παγκοσμιο νομισμα ?)

Ειδες πως στο πασσαρουν ,πληρωνεις αλλα εισαι cool. :D

To παιχνιδι εμφανισθη στο live .

telamonas.stokos είπε:
Με την μικρα και σαφως ανευ λογου διαφορα οτι εκει δεν πληρωνες τιποτα, ενω εδω πρεπει να δωσεις και over a cool 800 MS Points :diablotin: (το νεο παγκοσμιο νομισμα ?)
OBEY...:biglaugh:

telamonas.stokos είπε:

Γνωστος περιπτερας μου εκανε παραπονα οτι mod απο αυτο το φορουμ τον εχει ζαλισει αν μπορει τις συναλαγες του σε τσιχλες και τσιγαρα να τις κανει με "m$ points". :D

Updated my ass. Τα παλιά γραφικά είναι με φίλτρα :mad:

telamonas.stokos είπε:
Και τα'λεγα, δεν τα'λεγα; Η πολλή παρέα με τον συνφορουμίτη-συνομωσιολόγο Αντώνη βλάπτει. :tease:

Το επόμενο παγκόσμιο νόμισμα (μετά τον πόλεμο που θα κυρήξει η MS και θα κατακτήσει τον κόσμο) είναι το δολάριο με την μούρη του Gates μπρος και το logo των Windows πίσω. :rofl: :rofl:

keeper7k είπε:
Το επόμενο παγκόσμιο νόμισμα (μετά τον πόλεμο που θα κυρήξει η MS και θα κατακτήσει τον κόσμο) είναι το δολάριο με την μούρη του Gates μπρος και το logo των Windows πίσω. :rofl: :rofl:
Και όταν θα πρέπει να πληρώσεις σε κανένα αυτόματα μηχάνημα, αυτό θα παθαίνει 2 στις 3 φορές BSOD, και θα πρέπει να κάνεις format τον λογαριασμό της τράπεζάς σου και εγκατάσταση των χρημάτων σου από την αρχή...:biglaugh:

Και επειδη η Microsoft σας προσεχει μην παθετε τιποτα, μαθετε οτι ο "κοκκινος εμετος" εχει αντικατασταθει με αλλον ασπρου χρωματος.

Και μετα μου λετε για την nintendo. :baby2:

Επειδη ως Live δεν υποστηριζομαστε επισημα,τρωμε τα restrictions της Γερμανιας...

they_Live-obey.jpg

billboard_control2.gif

time_mag_control.gif

mammon.gif

obey.gif

και να πω οτι δεν την εχεις δει την ταινια....ή τα Aliens...ξερω ξερω ειμαι γραφικος.

Οταν επαιζες Mortal Combat με πρασινες μυξες αντι για αιμα στο σαπιο-SNES (ενω εμεις στο MegaDrive ειχαμε bloodbath :D ) ηταν αλλιως? ;)

ΒΤW ΤΑΙΝΙΑΡΑ!!! (που θα παει,θα το βρω το καρο πουκαμισο :biglaugh:)

Οταν επαιζες Mortal Combat με πρασινες μυξες αντι για αιμα στο σαπιο-SNES (ενω εμεις στο MegaDrive ειχαμε bloodbath :D ) ηταν αλλιως? ;)
Για κοιτα μας τωρα ομως - εγω παιζω καινουρια παιχνιδια (με bloodbath LoL) στο Wii ενω εσυ παρακαλας να αγορασει η Μ$ τη SEGA για να ξαναπροσλαβει αυτον το γοριλα που εδερνε τα παιδακια και να βγαλει καμια καινουρια κονσολα με τη φιρμα της SΕrvice GΑmes....ασε...

Απο ολη την ταινια εντωμεταξυ σου εμεινε το καρο πουκαμισο.....εχω βρε και τα γυαλια , θα τα φορεσεις ??

Κορυφαία ταινία πάντως του Κάρπεντερ... :)

Wii Target: Terror™ by Konami

3.jpg

2.jpg

1.jpg

...με τετοιο bloodbath,ε ναι προτιμω τις μυξες.

Αλλωστε τα restrictions ειναι μονο για τα Arcade μεχρι να μπουμε επισημα στο Live ;)

Τι είναι αυτό;Παιχνίδι για το Playstation 1;:nervous:

Έτσι ήταν το Area 51 το 1995! :D

Ναι αλλα σε arcade αρα τα γραφικα του WII συγκρινονται με αυτα των arcade.

COOL (αν ηταν 1995). :D

Wally είπε:
Αλλωστε τα restrictions ειναι μονο για τα Arcade μεχρι να μπουμε επισημα στο Live ;)
Μην βιάζεστε και πολύ να μπούμε επίσημα. Από το 2009 και άμα. Σύμφωνα με την Μicrosoft το penetration σε broadband είναι ακόμα μικρό στην Ελλάδα. :diablotin:

buzzer είπε:
Μην βιάζεστε και πολύ να μπούμε επίσημα. Από το 2009 και άμα. Σύμφωνα με την Μicrosoft το penetration σε broadband είναι ακόμα μικρό στην Ελλάδα. :diablotin:
Ε ρε penetration που χρειάζονται...

Πίσω
Μπλουζα