Νέα κάρτα γραφικών...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Uskoke
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Uskoke

RetroAdept
Αντιδράσεις
6.897
Δυστυχώς το PC μου είχε πρόβλημα με την κάρτα γραφικών ήδη απ'την πρώτη μέρα, χωρίς εγώ να το ξέρω (ελαττωματική GPU πιθανόν) και αφού άλλαξα την μητρική τον Ιανουάριο (πήρα μια Gigabyte από γνωστή αλυσίδα του χώρου) και δεν λύθηκε το πρόβλημα, έμεινα με την onboard μεχρι τα οικονομικά μου να μου επιτερέψουν την αγορά καινούριας. Προχθές τσίμπησα μια Palit 1 Gb 40 nm DDR 3 Nvidia geforce 210 και ήδη την δοκίμασα με το ALone in the dark και φυσικά ο ματρακάς μου... πετάει!! Όταν το ξανα-επιτρέψουν τα οικονομικά μου θα πάρω και ένα πιο σύγχρονο παιχνίδι (τώρα έχω τα World in conflict, grand theft auto san andreas και age of empires III. A, η κάρτα γραφικών έκανε μόνο 32.90 ευρά! Αν με κάποιο τρόπο πήγαινα με χρονομηχανή στο 1985 και έβρισκα τον τότε εαυτό μου που είχε καταγοητευτεί με το Commodre 64 του καλυτερου μου φίλου με το 1541 drive, και του έλεγα ότι σε 28 χρόνια όχι μόνο θα έχεις δικό σου υπολογιστή αλλά η κάρτα γραφικών θα έχει 1 γίγα μνήμη...

Uskoke είπε:
Αν με κάποιο τρόπο πήγαινα με χρονομηχανή στο 1985 και έβρισκα τον τότε εαυτό μου που είχε καταγοητευτεί με το Commodre 64 του καλυτερου μου φίλου με το 1541 drive, και του έλεγα ότι σε 28 χρόνια όχι μόνο θα έχεις δικό σου υπολογιστή αλλά η κάρτα γραφικών θα έχει 1 γίγα μνήμη...
...αλλα ομως θα συνεχιζε στο 2013 να με γοητευει περισσοτερο ο C64 παρα το Pc με το 1 γίγα μνήμη" θα προσεθετα εγω :)

...και θα είναι obsolete με "μόνο" ένα Giga μνήμη. :diablotin:

Nαι ρε παιδί μου δεν πιάνει μπάζα σε σύγκριση με αυτούς τους κβαντικούς υπολογιστές με διάφανη οθόνη με 3D και 1 ΤΒ video ram... Ειλικρινά πάντως έχω να κάνω σοβαρό videogaming από τον προηγούμενο μου υπολογιστή και doom 3, half life 2 και world of warcraft (το οποίο θα έπαιζα ακόμη γιατί μου άρεσε αλλά λόγω της κρίσης δεν μπορώ να δίνω 30 ευρώ το δίμηνο για συνδρομή..ασε που πρέπει να πάρω και cataclysm και mists of pandaria...

Πίσω
Μπλουζα