Wally Retired Admin Joined 19 Ιαν 2006 Μηνύματα 25.882 Αντιδράσεις 4.595 9 Οκτ 2017 #1 Μετά απο καιρό, το RetroManiaX θα φιλοξενήσει άλλη μια σημαντικη συνέντευξη. Αρχιτέκτων ο φίλτατος 1@tsalk[/USER] Μερικά hints για να σας ανοίξω την όρεξη Έλλην. Άνδρας. Μας έχει κάνει να γελάσουμε. Δεν είναι ηθοποιός!
Μετά απο καιρό, το RetroManiaX θα φιλοξενήσει άλλη μια σημαντικη συνέντευξη. Αρχιτέκτων ο φίλτατος 1@tsalk[/USER] Μερικά hints για να σας ανοίξω την όρεξη Έλλην. Άνδρας. Μας έχει κάνει να γελάσουμε. Δεν είναι ηθοποιός!
circleag RetroJunkie™ Joined 14 Οκτ 2008 Μηνύματα 2.405 Αντιδράσεις 516 9 Οκτ 2017 #2 Τέλεια!!! Πείτε ποιος/α είναι, γιατί θα σκεφτώ και άλλους.. 1. Γιάννης Ζουγανέλης 2. Κάποιος απο το παλιό Comfuzio 3. Τραβηγμένο άλλα ...who knows : ... Κώστας Μυλωνάς και Ελεάνα Παγουρά (μορφές και οι δυο τους). 4. Ραδιοφωνικοί Παράγωγοι απο Jeronimo Groovy. 5. Ο δημιουργός της Φρουτοπίας. Είμαι κοντά;; Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: 9 Οκτ 2017
Τέλεια!!! Πείτε ποιος/α είναι, γιατί θα σκεφτώ και άλλους.. 1. Γιάννης Ζουγανέλης 2. Κάποιος απο το παλιό Comfuzio 3. Τραβηγμένο άλλα ...who knows : ... Κώστας Μυλωνάς και Ελεάνα Παγουρά (μορφές και οι δυο τους). 4. Ραδιοφωνικοί Παράγωγοι απο Jeronimo Groovy. 5. Ο δημιουργός της Φρουτοπίας. Είμαι κοντά;;
circleag RetroJunkie™ Joined 14 Οκτ 2008 Μηνύματα 2.405 Αντιδράσεις 516 10 Οκτ 2017 #3 Ενα στοιχείο ακόμα... pleazzz! (sorry για το διπλό ποστ)
Rygar Apple Lover Joined 14 Ιουλ 2006 Μηνύματα 8.523 Αντιδράσεις 4.150 12 Οκτ 2017 #4 Είσαι σίγουρος; Δε θέλω να περιαυτολογήσω, εμένα πάντως ο Αλκης δε μου έστειλε καμία ερώτηση.
katerinak Expert Joined 26 Ιουλ 2010 Μηνύματα 19.182 Αντιδράσεις 3.124 26 Οκτ 2017 #5 περιμενουμε!! Να ρωτησω τι απεγινε με τις αλλες δυο συνεντευξεις : Αιμιλιος και Θωμας Ακουαρονε (παιχνιδια ΕΠΑ) και Αργυρης Παυλιδης,περασαν αρκετα χρονια και δεν ειχαμε ενημερωση
περιμενουμε!! Να ρωτησω τι απεγινε με τις αλλες δυο συνεντευξεις : Αιμιλιος και Θωμας Ακουαρονε (παιχνιδια ΕΠΑ) και Αργυρης Παυλιδης,περασαν αρκετα χρονια και δεν ειχαμε ενημερωση