Νέο παιχνίδι SNES - Nightmare Busters. Ξεκίνησαν τα preorders

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Maddog
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Maddog

Immense Cult RetroFigure
Αντιδράσεις
153
Όπως λέει και ο τίτλος του thread. :)

Η γνωστή Super Fighter Team που έχει ήδη κυκλοφορήσει μερικά παιχνίδια για Megadrive και Lynx, ξεκίνησε από αυτό το Σαββατοκύριακο να δέχεται preorders -προς το παρόν για 600 αντίτυπα- για το αναμενόμενο SNES παιχνίδι της, Nightmare Busters.

Από ότι λένε, θα είναι το πρώτο παιχνίδι σε cartridge για SNES που κυκλοφορεί στην Αμερική μετά το 1998.

A masterful run and gun game for the Super Nintendo, Super Famicom and all compatible video game systems, Nightmare Busters will be the first new game to be released for these machines in the United States since 1998.
Θα πληρώσετε βέβαια και τον απαραίτητο "φόρο Nintendo". :P

2). The manufacture of a new, region-free video game product for the Super Nintendo is considerably more expensive than manufacturing a similar product for the Sega Genesis or Atari Lynx, the platforms our company has previously produced commercial products for. Therefore our usual asking price per unit is unfortunately not possible. We must adjust the product price accordingly to compensate for the added production costs.
H τελική τιμή για εμάς εδώ στο Ελλάντα είναι στα 75$. 60$ το παιχνίδι + 15 $ ταχυδρομικά. Ακριβούτσικο μεν, αλλά με την λύσσα που παρατηρείται τελευταία στο Ebay σχετικά με τα SNES παιχνίδια, δεν νομίζω ότι θα χάσει όποιος "επενδύσει" πάνω του. :)

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το επίσημο site:

http://www.nightmarebusters.com/

θα το τσιμπησω thanks γιατρε :thumb: Οχι για συλογη δεν με απασχολει το θεμα αλλα ετσι για να θυμηθουμε τα παλια και την αγωνια οταν περναμε καινουριο παιχνιδι στα χερια μας.

Γι αυτό το Nightmare Busters μιλάμε ?

[video=youtube;7nmF4QS-ZTs]

geoanas είπε:
Γι αυτό το Nightmare Busters μιλάμε ?
[video=youtube;7nmF4QS-ZTs]

To Nightmare busters ειναι αυτο φιλε γιωργο αλλα δεν κυκλοφορησε ποτε.Ηταν της γαλλικης Arcade zone που μετα εκλεισε.Το παιχνιδι κυκλοφορησε για κινητα με την ονομασια Flynnʼs Adventure το 2004 και τωρα η super fighter team το κυκλοφορη κανονικα αφου πηρε τα δικαιωματα.

Για το συγκεκριμένο έχει γίνει πολύς ντόρος στο παρελθόν για κυκλοφορία σε reproduction cart εδώ και λίγο από την ιστορία του.

Ως τίτλος μου κέντρισε πολύ το ενδιαφέρον και το έχω μόνιμα στο everdrive μου. Όπως θα δείτε θυμίζει και λίγο κάτι από Capcom "Three Wonders" και συγκεκριμένα το "Midnight Wanderers: Quest for the Chariot"

Ω! Βλέπω ότι...

...αυτό είναι καρμπόν με το coin-op 3 Wonders της Capcom!

Edit: Δεν πρόλαβα το post του geoanas

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ευτυχώς που έβαλες link και μου θύμισες να σου ρίξω ένα μεγαλοπρεπέστατο "thanks" !! ΣΚΙΖΕΙΣ !! :D

geoanas είπε:
Ευτυχώς που έβαλες link και μου θύμισες να σου ρίξω ένα μεγαλοπρεπέστατο "thanks" !! ΣΚΙΖΕΙΣ !! :D
Ευχαριστω φιλε.Την τρελα και την αγαπη μου κανω απλα πραξη τιποτα παραπανω.Λογο του οτι τερματιζω ολα τα Arcades δεν ειχα καποια προκληση και πραγματικα το Twin galaxies ειναι υπερτατη προκληση.

Πίσω
Μπλουζα