Νομίζω είδα Master System καινούριο!

Perseas

Retro Member
Joined
24 Ιαν 2008
Μηνύματα
123
Αντιδράσεις
27
Χθες ήμουν στο Λουτράκι κι όπως περπατούσα στον κεντρικό δρόμο είδα ένα κατάστημα παιχνιδιών που τα παιχνίδια στη βιτρίνα ήταν ασπρισμένα από τον ήλιο (μου-χα-χα - ρετρο μου μυρίζει)

Τέλος πάντων η αλήθεια ήταν ότι δεν ήταν τόσο παλιά, στο βάθος όμως είδα το κλασικό επιπλάκι Sega με Master System, controls, το πιστόλι και παιχνίδια! Δυστυχώς το κατάστημα ήταν κλειστό για να επιληφθώ της καταστάσεως.

Θα ξαναπεράσω πάντως σύντομα.
 
Δεν ειναι ιδιαιτερα σπανιο ουτε και ακριβο να προμηθευτει καποιος καινουργιο master system, με εξαιρεση το υπεροχο master system 1:

sega-master-system.png


Τιμη πανω απο 25/30? ειναι μαλλον κακη.. Σε καθε περιπτωση ομως, ριξε καμια ματια στο καταστημα, για να εχει master system πιθανοτατα θα εχει και αλλα καλουδια.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν ειναι δυσκολο να βρεις. Ειχα ξανα-αναφερει οτι βρηκα κουτατο MegaCD2 σε παιχνιδαδικο και ο τυπας ζηταγε τα ιδια με ενα 360!
 
Περισσότερα θα έπρεπε να κοστίζει το MCD2 από το βρωμο-360.

Δεν καίγεται κιόλας... :p
 
στο Ναυπλιο που ήμουν πριν ένα μήνα βρήκα σε βιτρίνα ένα 2600 ραμπο βερσιον με 999 παιχνίδια μου το έδωσε 15 ευρω.. εχει και κατι αλλα θα παω παλι σε λιγες μερες και θα παω να δω τι άλλα πράγματα εχει..
 
Τελικά θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά όλο και κάποιο μαγαζί θα έχει

κάτι retro κούτα...!!!
 
Δεν ειναι δυσκολο να βρεθει ολοκαινουργιο master system, με εξαιρεση το πρωτο μοντελο.. Στις αναζητησεις μου σε μαγαζια με παλια παιχνιδια και κονσολες, δεν κυνηγησα ποτε το master system, και ομως πιθανοτατα, το εχω βρει περισσοτερες φορες απο οτιδηποτε αλλο ρετρο του χωρου. Το προβλημα στη ολη φαση για τα master system (και γενικοτερα για τα παιχνιδια και οχι μονο), ειναι πως εννια στους δεκα μαγαζατορες, νομιζουν πως επειδη εχουνε το Χ ρετρο μηχανημα/παιχνιδι αυτο το καθιστα σπανιο, αρα και ακριβο, αρα και ελπιζουνε να το πουλησουν με μια τιμη, ικανη στο να αγορασουνε κοτερο και να σπουδασουν τα παιδια τους στο χαρβαρντ..

Ευτυχως για τους ενδιαφερομενους, μπορει να βρεθει πολυ ευκολα ολοκαινουργιο master system καθως και παιχνιδια σε πολυ φτηνες τιμες. Το μηχανημα ειχε τεραστια απουλητη παραγωγη και σχεδον τα παντα βρισκονται ευκολα και σε προσιτες τιμες.
 
Εχω βρει πριν καποιους μηνες, σε μαγαζι, megadrive2 CLONE, καινουργιο, φουλ εξτρα, με πιστολι κτλ, μονο με 20 ευρω. Σιγουρα, αν ξαναπερασω απο το μαγαζι, θα το κτυπησω.
 
Πίσω
Μπλουζα