Νυχτερινή περίπολος με τον Πέτρο Γκουντέλα.....

loner

Retro Member
Joined
19 Αύγ 2007
Μηνύματα
171
Αντιδράσεις
13
Υπηρχε μια φοβερη εκπομπη στο Jeronimo Groovy TV καθε Παρασκευη 10 με 12 αν θυμαμαι καλα.... Εποχη περιπου 1994 και κρατησε αρκετα..... Ονομαζοταν "Νυχτερινη περιπολος" και την παρουσιαζε ο Πετρος Γκουντελας μια μορφη απιστευτη.... Μυστακοφορος με πατομπουκαλα και συνηθως τσαλακωμενα πουκαμισα και πουλοβερακια τις πιο κρυες μερες του χειμωνα. Η εκπομπη εκανε θραυση για εναν και μονο λογο. Επαιρνες τηλεφωνο στο τηλεφωνο που ελεγε και ελεγες ονομα περιοχη και τι θες να βαλει. Ο τυπας εβαζε απο Janis Joplin μεχρι Slayer, οαση πραγματικη μεσα στις αηδιες που επαιζαν τοτε κατα κορον.... Και σαν σημερα το θυμαμαι. Ο Σπυρος απο Γκυζη Iron Maiden, o Γιωργος απο Αμπελοκηπους Μetallica, ο Σταματης απο Δραπετσωνα Queen -μπραβο στον Σταματη απο Δραπετσωνα!!!-, πεταγε και ατακες τετοιες.... Το τηλεφωνο φυσικα σταθερο, ουτε 090 ουτε τπτ.... Πανικος στις γραμμες και ολοι ξεροσταλιαζαμε για να δουμε την μεταλλοφορεμενη ξανθια φιγουρα του Rob να τραγουδαει Breaking the law και λοιπα ασματα.....

Το σημα εκπομπης ηταν το summersong του Joe Satriani......

Υπεροχη εκπομπη.....

Και επισης υπεροχο το συναισθημα, να βλεπεις οτι εγραψες ενα κατεβατο για να το βαλεις σε ασχετο subforum!!!!! Παρακαλω τους μοδερατορες οπως προβουν στην αποκατασταση του προβληματος, και στην μετακινηση του θεματος εκει που πρεπει........ Ευχαριστω!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Την θυμαμαι την εκπομπη. Ξεκιναγε και τελειωνε με το summer song του Satrianι. Θυμαμαι αποτελουσε μερος ενος ιδιοτυπου προγραμματος της παρασκευης με τους κολλητους που μενουνε διπλα μου. Συνοδευαμε τα κοριτσια μεχρι τα αγγλικα τους και επιστρεφωντας, σουβλακια, κοκα κολες και σπιτι για ταινια και χαβαλε. Πολλες φορες βλεπαμε την εκπομπη αυτη την παρακμιακη εκπομπη στο επισης παρακμιακο Τζερονιμο. Ηταν η μονη εκπομπη στην ελληνικη τηλεοραση της περιοδου που μπορουσες να δεις μεταλ και ροκ βιντεο. Πολυ σωστα ειπωθηκε οτι ο παρουσιαστης εδινε συγχαρητηρια σε οποιον πιτσιρικα εκανε παραγγελια κλασσικα ροκ/ποιοτικα τραγουδια και οφειλω να αναγνωρισω πως καποια πραγματα οπως Kate Bush δεν θα τα ειχα κατσει να τα ακουσω ποτε απο μονος μου. Η εκπομπη διαμορφωνοταν απο τους τηλεθεατες και το... αποθεμα βιντεο του σταθμου το οποιο δεν ηταν ακριβως ανεξαντλητο. Στην ουσια μια ραδιοφωνικη εκπομπη στην τηλεοραση.

Αν δεν αναλωνοταν σε απλη μεταδοση αφιερωσεων και ειχε και καποια κομματια παρουσιασης πραγματων της τοτε εποχης, ειμαι σιγουρος οτι θα την συζητουσαν πολλοι ακομα.
 
Πίσω
Μπλουζα