Ξένη σειρά με βαμπίρ - δεκαετία του '90 - Mega - αργά τη νύχτα

asr

RetroN00b
Joined
18 Μάρ 2011
Μηνύματα
2
Αντιδράσεις
0
Καλησπέρα.

Ψάχνω να βρω τον τίτλο μιας ξένης σειράς που προβαλλόταν αργά το βράδυ (2-3 τη νύχτα) στο Mega στα μέσα της δεκαετίας του '90.

Η κεντρική ιστορία είχε να κάνει με αντίπαλες συμμορίες βαμπίρ (βρυκόλακες). Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε μια μελαχρινή με μακριά μαλλιά που φορούσε δερμάτινη στολή (σαν την Κατγούμαν, ένα πράγμα... ).

Στην τελευταία σκηνή του πρώτου κύκλου η τύπισσα μαζί με δύο άλλους βρίσκεται στην ταράτσα ενός κτιρίου στη Νέα Υόρκη και τους λέει ότι "πρέπει να αναδιοργανωθούμε και θα τους καταστρέψουμε όλους".

Αν κάποιος θυμάται, ας μοιραστεί μαζί μας τον τίτλο της σειράς.... :)
 
Ειχα πετυχει καποια επεισοδια του Kindred, και αλλωστε ειχαν βγει μονο 8. Ειχε πολλα στοιχεια παρμενα απο το παιχνιδι Vampire: The Masquerade (συμμοριες και φατριες βρυκολακων, οι ασχημοι Νοσφερατου κλπ). Καπου ειχα ακουσει οτι αυτος ηταν ο λογος που ακυρωθηκε, ισως επειδη δεν ειχε ζητηθει η αδεια.

Επισης επαιζαν και τα πιο ομορφα ματια της Αμερικανικης τιβι :flower: Μιλαω για τη Stacy Haiduk, την τυπισσα που τη γνωρισαμε απο το Seaquest
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις. Δυστυχώς δεν ειναι ούτε το Buffy, ούτε το Kindred, oύτε το Angel, ούτε το Forever Knight....
 
Πίσω
Μπλουζα