Οικογένεια Μουσαμά (1991)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας FORD231
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

FORD231

RetroNuts!
Αντιδράσεις
3.969
Οικογένεια Μουσαμά (1991)

Retrodb:
http://retrodb.gr/wiki/index.php/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1_%CE%9C%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%AC

Κωμική σειρά του ΑΝΤ1 40 επεισοδίων που έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο

του 1991 με τους Σταύρο Παράβα Αλίκη Γεωργούλη Δήμο Μυλωνά και άλλους

σκηνοθεσία Κώστας Αρζογλου

Δείτε το τρέιλερ από την σειρά που μεταδόθηκε το 1992

[edit] The YouTube account associated with this video has been terminated due to multiple third-party notifications of copyright infringement [edit]

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τι μου θυμησες Ford 231....

Μου αρεσε παρα πολυ αυτη η σειρα!!

Πολυ ωραια οικογενειακη σειρα οπου με κωμικο τροπο παρουσιαζε την Ελληνικη οικογενεια της εποχης εκεινης.

Και ο Σταυρος Παραβας απολαυστικος οπως παντα στις ταινιες που εκανε,

ενας ο απο τους αγαπημενους μου ηθοποιους απο μικρος, καλη του ωρα εκει που βρισκεται... RIP

με αλικη γεωργουλη που λιγο καιρο μετα πεθανε

Είχα δει τη σειρά αυτή σε επανάληψη και μου άρεσε...Ιδιαίτερα μου άρεσε η μικρή κόρη της οικογένειας η Μουλού (?), έτσι τη φώναζαν (από το Μαριλένα?)

Μουλου από το Μολδοβλαχία. Όντως ωραία σειρά. Εμένα μου άρεσε και ο Δήμος Μυλωνάς

Πάντως η οικογένεια είχε λίγο περίεργα-ασυνήθιστα ονόματα, Ξανθίας ο γιος, Μουλού η μικρή κόρη (από το Μολδοβλαχία?), το όνομα της μεγάλης κόρης δεν το θυμάμαι, μόνο ο μπαμπάς και η μαμά είχαν συνηθισμένα ονόματα Πέτρος και Κική...

Οι τίτλοι έναρξης της σειράς υπάρχουν?

Τρέιλερ από την κωμική σειρά Οικογένεια Μουσαμά

μεταδόθηκε το 1992 από τον ΑΝΤ1

[edit] The YouTube account associated with this video has been terminated due to multiple third-party notifications of copyright infringement [edit]

Τρέιλερ από την κωμική σειρά ((Οικογένεια Μουσαμά))

με τον Σταύρο Παράβα

μεταδόθηκε το 1991 από τον ΑΝΤ1

Η σειρά ανέβηκε ολόκληρη στο web tv του ΑΝΤ1 όπου και μπορείτε να την παρακολουθήσετε.

tonytony είπε:
Η σειρά ανέβηκε ολόκληρη στο web tv του ΑΝΤ1 όπου και μπορείτε να την παρακολουθήσετε.

Παρα πολύ ωραία!!! :)

Σε ευχαριστούμε!

Οι τίτλοι αρχής της σειράς:

[video=youtube_share;HtLeKowUuSU]

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Πόλ Σκλάβο ο οποίος είχε αναλάβει την τηλεοπτική διεύθυνση της σειράς.

Πίσω
Μπλουζα