Οι Ακροβάτες

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

tonytony

retron00b (sick admin's joke!)
Αντιδράσεις
54.455
"Οι Ακροβάτες" είναι μια σειρά η οποία ήταν να ολοκληρωθεί σε 10 45λεπτα επεισόδια και ήταν να ξεκινήσει στην ΕΡΤ στις 4 Δεκεμβρίου 1981. Παραγωγή Δημήτρη Ποντίκα , σενάριο Γιώργου Μανιώτη και σκηνοθεσία Αντώνη Βογιάζου. Ηθοποιοί Βασίλης Ανδρονίδης , Αντώνης Καφετζόπουλος , Κατερίνα Αποστόλου , Μαρίκα Νέζερ κ.α. Όσο και αν έψαξα στις μετέπειτα "Ραδιοτηλεοράσεις" δεν τη βρήκα τη συγκεκριμένη σειρά πουθενά! Οι λόγοι του "κοψίματός" της φαίνονται στο απόκομμα που παραθέτω παρακάτω...

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Ε τωρα αμα κανω κομματικο σχολιο ομως θα μου το κοψετε παλι!

Αποκλειεται το ζευγος Ποντικα-Αποστολου να εκαναν τετοια μπαγαποντια,πολυ φτηνη δικαιολογια της καινουριας διοικησης του 81!!!

Αρα tony λες οτι απο τα δικα σου στοιχεια δεν προβληθηκε καθολου η σειρα? Ουτε το πρωτο επεισοδιο?

Εχουμε καποιον "αυτοπτη μαρτυρα" της σειρας??

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
johnalepou είπε:
Ε τωρα αμα κανω κομματικο σχολιο ομως θα μου το κοψετε παλι!

Αποκλειεται το ζευγος Ποντικα-Αποστολου να εκαναν τετοια μπαγαποντια,πολυ φτηνη δικαιολογια της καινουριας διοικησης του 81!!!

Αρα tony λες οτι απο τα δικα σου στοιχεια δεν προβληθηκε καθολου η σειρα? Ουτε το πρωτο επεισοδιο?

Εχουμε καποιον "αυτοπτη μαρτυρα" της σειρας??
Δεν προβλήθηκε τίποτα απολύτως!

Ααααα αρα θα πρεπει να την συμπεριλάβουμε μαζι με τους ΦΡΟΥΡΟΥΣ,τον ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΑΚΕΛΟ και τις υπολοιπες που έκοψε η "πράσινη" διεύθυνση!

Δεν προβλήθηκε ποτέ! Είχε γίνει μεγάλο θέμα τότε στις τηλεοπτικές στήλες!

Αίσχος και ντροπή τους! Υπάρχουν πάντως πλάνα από τη σειρά! tsalk?? Με ακούει?? :)

Δεν έχω να κάνω το παραμικρό σχόλιο...........

Για την ώρα!!!!

Και επειδή έχει περάσει πολύς καιρός από το τελευταίο σχόλιό μου νομίζω ότι θα πρέπει κάπως να επανορθώσω.

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Οι φωτογραφίες είναι από το προσωπικό αρχείο του παραγωγού Δημήτρη Ποντίκα, τον οποίο και ευχαριστώ για την παραχώρησή τους.

Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες Άλκη. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Ποντίκα για την παραχώρηση του υλικού...

Πίσω
Μπλουζα