C CostasGR Retro Member Joined 1 Ιουλ 2008 Μηνύματα 174 Αντιδράσεις 81 19 Φεβ 2011 #1 Βιντεοταινία με το Νίκο Ρίζο. http://www.youtube.com/watch?v=vvNp4581XAs
video80 RetroMasteR Joined 2 Φεβ 2009 Μηνύματα 1.125 Αντιδράσεις 235 20 Φεβ 2011 #2 (Nα συμπληρώσω) Βιντεοταινία που οταν την βλέπεις μελαγχολείς απο τους πολλούς μακαρίτες που παιζουν. Την είχα ,αλλά την εσβησα!
(Nα συμπληρώσω) Βιντεοταινία που οταν την βλέπεις μελαγχολείς απο τους πολλούς μακαρίτες που παιζουν. Την είχα ,αλλά την εσβησα!
T tzias57 RetroMasteR Joined 6 Mαϊ 2008 Μηνύματα 1.314 Αντιδράσεις 489 20 Φεβ 2011 #3 Συμληρωνω κι εγώ Σενάριο Βάσος Ανδριανός. Από τις τελαυταίες (αν όχι η τελευταία ) ταινία του Λευτέρη Βουρνά. Αν δεν απστώμαι παίζει και η Έλσα Ρίζου.
Συμληρωνω κι εγώ Σενάριο Βάσος Ανδριανός. Από τις τελαυταίες (αν όχι η τελευταία ) ταινία του Λευτέρη Βουρνά. Αν δεν απστώμαι παίζει και η Έλσα Ρίζου.
video80 RetroMasteR Joined 2 Φεβ 2009 Μηνύματα 1.125 Αντιδράσεις 235 21 Φεβ 2011 #4 tzias57 είπε: Συμληρωνω κι εγώ Σενάριο Βάσος Ανδριανός. Από τις τελαυταίες (αν όχι η τελευταία ) ταινία του Λευτέρη Βουρνά. Αν δεν απστώμαι παίζει και η Έλσα Ρίζου. Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Παίζει και η Ελσα Ρίζου στην ταινία.Αυτή που κάνει τη μαύρη ποια ηθοποιός είναι ?
tzias57 είπε: Συμληρωνω κι εγώ Σενάριο Βάσος Ανδριανός. Από τις τελαυταίες (αν όχι η τελευταία ) ταινία του Λευτέρη Βουρνά. Αν δεν απστώμαι παίζει και η Έλσα Ρίζου. Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Παίζει και η Ελσα Ρίζου στην ταινία.Αυτή που κάνει τη μαύρη ποια ηθοποιός είναι ?