Οι Πανθέοι - Η σειρά σε σινερομάντσο από τη Ραδιοτηλεόραση

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

tonytony

retron00b (sick admin's joke!)
Αντιδράσεις
54.471
Εντόπισα από τα περιοδικά μου της Ραδιοτηλεόρασης περίπου 30 συνέχειες της θρυλικής σειράς που όλοι θα θέλαμε να δούμε αλλά δυστυχώς δεν θα μας δοθεί ποτέ αυτή η χαρά... :(

Έχω συγκεντρώσει και τις δύο συνέχειες που έχει προσθέσει στο αντίστοιχο post ο φίλος mhmerotategiatipino (21ο επεισόδιο - συνέχεια) , ο φίλος tsalk (20ο - 31ο επεισόδιο και 44ο - συνέχεια) καθώς και ο φίλος bernard (1ο επεισόδιο - συνέχεια) ώστε να υπάρχει μια "συνεχόμενη ροή" και να μπορούμε να βγάλουμε όσο το δυνατόν κάποιο νόημα διαβάζοντάς το. Να πω πως οι συνέχειες που υπάρχουν (μαζί με των παιδιών) είναι οι εξής:

1 , 3 , 5 , 7 , 10 , 12 , 15 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 24 , 26 , 27 , 28 , 29 , 31 , 38 , 39 , 41 , 42 , 45 , 47 , 48 , 49 , 51.

Για αρχή βάζω μόνο την 1η και μόλις πάρω το ΟΚ συνεχίζω...Αν κάποιος έχει τα κομμάτια που μου λείπουν μπορεί να τα προσθέσει στη σειρά τους. Μακάρι να καταφέρουμε να "σώσουμε" έστω έτσι τη σειρά , να τη διαβάσουμε και να ζήσουμε , κατά κάποιο τρόπο έστω νοερά τη μαγεία της...

attachment.php

attachment.php

attachment.php

μακαρι Αντωνη να συγκεντρωθει ολοκληρη η σειρα σε σινερομαντσο για να τη διαβασουμε κι εμεις που δεν προλαβαμε να τη δουμε στην τηλεοραση..Παλι καλα που βρεθηκαν αυτα τα τευχη της ραδιοτηλεορασης :)

Πολύ καλή ιδέα tonytony. Έχω και εγω πολλά οπότε σίγουρα αρκετά από τα κενά σου θα συμπληρωθούν. Θα το κοιτάξω τις επόμενες μέρες. Τώρα που το σκέφτομαι τι θα λέγατε να ανεβάζαμε ένα επεισόδιο την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Παρασκευή που ήταν και η μέρα προβολής;

ChristosM είπε:
Πολύ καλή ιδέα tonytony. Έχω και εγω πολλά οπότε σίγουρα αρκετά από τα κενά σου θα συμπληρωθούν. Θα το κοιτάξω τις επόμενες μέρες. Τώρα που το σκέφτομαι τι θα λέγατε να ανεβάζαμε ένα επεισόδιο την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Παρασκευή που ήταν και η μέρα προβολής;
Κανένα πρόβλημα Χρήστο. Δες και συ τις δικές σου και ότι δεν έχω το ανεβάζεις. Πχ αν έχεις την 2η που δεν την έχω μπορείς να την προσθέσεις άμεσα για να βάλω εγώ την 3η. Περιμένω και το ΟΚ από τους admins για να συνεχίσω...

Θα περιμένουμε με αγωνία :flower: :flower: :D !!!!!!!!!!!

tonytony είπε:
Κανένα πρόβλημα Χρήστο. Δες και συ τις δικές σου και ότι δεν έχω το ανεβάζεις. Πχ αν έχεις την 2η που δεν την έχω μπορείς να την προσθέσεις άμεσα για να βάλω εγώ την 3η. Περιμένω και το ΟΚ από τους admins για να συνεχίσω...
Από τον πρώτο κύκλο των Πανθέων (Η Χαρισαμενη Εποχη) μπορώ να συμπληρώσω τα εξής: 2, 4, 6, 9, 16.

Ας μας πουν και τα παιδιά έαν θέλουν να ανεβάζουμε μία συνέχεια κάθε Παρασκευή ή τις θέλουν όλες μαζί.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ChristosM είπε:
Από τον πρώτο κύκλο των Πανθέων (Η Χαρισαμενη Εποχη) μπορώ να συμπληρώσω τα εξής: 2, 4, 6, 9, 16.Ας μας πουν και τα παιδιά έαν θέλουν να ανεβάζουμε μία συνέχεια κάθε Παρασκευή ή τις θέλουν όλες μαζί.
Οπότε Χρήστο αν θέλεις βάλε τη 2η συνέχεια εσύ , να βάλω εγώ την 3η εσύ την 4η κ.ο.κ.

παιδια δεν υπαρχει αλλο υλικο;

Πίσω
Μπλουζα