Οι εκπομπές που αγάπησα

tsalk

RetroDB Feeder
Joined
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
3.719
Αντιδράσεις
923
Οι εκπομπές που αγάπησα (1993-94?), ΕΤ1


Πρεμιέρα: Κυριακή 17/10/1993


Retrodb: http://retrodb.gr/wiki/index.php/%CE%95%CE%BA%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%AD%CF%82_%CF%80%CE%BF%CF%85_%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B1

Μια σειρά εκπομπών στην ετ-1 από το 1993 και μετά με κάποιες από τις εκπομπές του μεγάλου φρέντυ γερμανού στην δεκαετία του 70.

Πολλά μεγάλα ονόματα είχαν περάσει από τις εκπομπές του (έλληνες και ξένοι).

Αγαπημένες μου είναι οι δύο εκπομπές που είχε κάνει την δεύτερη μέρα των χριστουγέννων του 1976, καθώς και την δεύτερη μέρα τις πρωτοχρονιάς του 1977, από όπου είχαν παρελάσει έξι μεγάλοι μας κωμικοί.

Λάμπρος Κωσταντάρας, Γιάννης Γκιωνάκης, Γίωργος Κωσταντίνου, Σωτήρης Μουστάκας, Χρόνης Εξαρχάκος και Βασίλης Τσιβιλίκας.

Βλέποντας πάλι σήμερα αυτή την φοβερή εκπομπή διαπίστωσα δυστυχώς ό τι μόνο δύο από τους μεγάλους μας κωμικούς είναι ακόμα στην ζωή. Ο Γιώργος Κωσταντίνου και ο Βασίλης Τσιβιλίκας.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Στο λευκωμα που εχει κανει ο Δελαπορτας για τον Φρεντυ Γερμανο υπαρχει και ενα DVD με αρκετα σπανια αποσπασματα...
 
Το DVD στο λεύκωμα του Δελαπόρτα είναι ΜΟΝΟ μια συραφή από κάποιες εκπομπές του Φρέντυ. Οι εκπομπές που αγάπησα ήταν το σύνολο σχεδόν από το πορτραίτο της πέμπτης. (Δυστυχώς δεν την πρόλαβα την σειρά από την αρχή).
 
Λοιπόν, ώρα για βίντεο. Το συγκεκριμένο είναι από την Χριστουγενιάτικη εκπομπή του πορτραίτου της Πέμπτης (που ξαναπροβλήθηκε στο πλαίσιο των εκπομπών που αγάπησα) του Φρέντυ Γερμανού το 1993.

Η εκπομπή προβληθηκε πρώτη φορά στις 30-12-1976 (αν και ο Φρέντυ Γερμανός στο σχόλιο του πριν την εκπομπή ανάφερε ότι πρωτοπροβλήθηκε την Δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων του 1976) Από το πρόγραμμα της εποχής δεν είδα κάτι τέτοιο εγώ.

Στην συγκεκριμένη εκπομπή καλεσμένοι του ήταν οι κύριοι Λάμπρος κωσταντάρας, Γιάννης Γκιωνάκης, Γιώργος Κωσταντίνου, Χρόνης Εξαρχάκος και ο Βασίλης Τσιβιλίκας.

Οι ίδιοι καλεσμένοι ήταν και στην επόμενη εκπομπή (την Δεύτερη μέρα της Πρωτοχρονιάς του 1977) μάλλον στις 6-1-1977 πάντα σύμφωνα με το πρόγραμμα της εποχής. (30-12 και 6-1 ήταν Πέμπτη ημέρα προβολής της εκπομπής).

Καταπληκτικές εκπομπές και οι δύο και ξαναβλέποντας τες δυστυχώς διαπίστωσα ότι μόνο οι κύριοι Κωσταντίνου και Τσιβιλίκας είναι πλέον στην ζωή.

[video=youtube;YgbaKx-AoRY]

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εκπομπες "αριστουργηματικες". Ευτυχως που γλυτωσαν το σβησιμο. Πως και ετσι, αραγε?
 
ChristosM είπε:
Εκπομπες "αριστουργηματικες". Ευτυχως που γλυτωσαν το σβησιμο. Πως και ετσι, αραγε?
Προφανώς ο ίδιος ο Φρέντυ είχε σώσει τις εκπομπές σε προσωπικό αρχείο. Γιατί άμα περίμενε από την ΕΡΤ, ζήσε ΕΡΤ μου να φας .... μπομπίνα.
 
Πίσω
Μπλουζα