Οι μπόμπιρες - Τhe Littles (1983)

το μακεδονια tv το εβαζε που και που
 
Nαι-ναι πολυ καλο παλιο καρτουν και αυτο... :thumbup:

Θα το βρουμε πουθενα αραγε? :confused: :confused: :confused:
 
Οι μπομπιρες-Littles, The

Θυμαται κανεις αυτο το παιδικο? Νομιζω το προβαλε το mega με τα απο την τηλεοπτικη σειρα οι τρεις χαριτες στην μεσημεριανη ζωνη νομιζω καπου στις αρχες του 90" Εχει να κανει με κατι μικροσκοπικα πλασματακια κατι μεταξυ ανθρωπου και ποντικιου πολυ χαριτωμενα ομως και μια ολοκληρη κοινωνια που ειχαν ιδρησει πισω απο τους τοιχους των σπιτιων αλλα και κατω απο το δρομο και κανεις δεν γνωριζε την υπαρξη τους εκτος απο τον Ερικ ενα νεαρο παιδι που ζουσε με την οικογενεια του. Καθε μερα προβαλονταν και απο ενα επεισοδιο (η σειρα ειχε 32) και την εβλεπα ανελλιπως. Την ειχα γραψει μαλιστα γιατι ηταν απο τις αγαπημενες μου ομως μετα την εσβησα για να γραψω χαζομαρες!

Σαν υποθεση κυριως παρακολουθουσαμε της περιπετειες της οικογενειες της Λουση και του Τομ δυο αδελφια καθως και των γονιων τους του μικρου παπου (αυτος ο τιτλος παντα με εκανε να γελαω) και του Τσαρλυ. Μας εδειχναν πως περνουσαν τις ημερες τους, τις περιπετειες και τα προβληματα τους καθως και τους κινδυνους που διατρεχαν καμια φορα απο ανθρωπινους παραγοντες αλλα και την βοηθεια που παρειχαν σε ανθρωπους που το χρειαζονταν οπως μια φορα σε μια τυφλη Κυρια που ενας απατεωνας ηθελε να της κλεψει το σπιτι η καποτε ενα κοριτσακι που η μητερα του το παραμελουσε γιατι ηταν καπου εθισμενη σε καποιες ουσιες νομιζω αντικαταθλιπτικα ηταν και της ειχαν αλλαξει την προσωπικοτητα με αποτελεσμα να φερεται πολυ ασχημα στην κορη της. Παντα διπλα τους ο πιστος του φιλος ο Ερικ που παντα τους προστατευε και τους βοηθουσε.

Η σειρα ηταν μεταγλωτισμενη. Θυμαμαι μαλιστα που ενας παιδικος τηλεοπτικος σταθμος προβαλε δυο τρια επεισοδια πριν μερικα χρονια.

[edit] Όπως το διατυπώνεις είναι σαν να ζητάς copyrighted υλικό [edit]




 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σήμερα την σκεφτόμουνα αυτή τη σειρά παιδικών. Θυμάμαι ότι νοίκιαζα βιντεοκασέτες με τις περιπέτειες του. Μου άρεσε ο μικρόκοσμος που παρουσίαζε.
 
ξερει κανεις ποσες βιντεοκασσετες ειχαν ερθει εδω?
 
θυμαμαι μια βιντεοκασετα που ειχε βγει απο την Hightech video που ειχε μεσα τα επεισοδια που αρχισε να βρεχει πολυ και γεμισε η πολη ποντικια και αυτο που ειχε αρωστησει η μαμα μπομπιρας απο χημικα και ψαχναν να βρουν την θεραπεια
 
δεν παιζει κανενα εξωφυλλακι να το βλεπαμε?
 
Αγαπημένο παιδικό. Το πρωτοείδα στην ΕΤ3...
 
ωπ,να σαι καλα φιλαρακι!!δεν ειχα ξαναδει εξωφυλλακι απο αυτο το παιδικο.
 
Πολύ καλό και αυτό το κινούμενο σχέδιο. Δεν το περίμενα ότι είναι τόσο παλιό.
 
Πίσω
Μπλουζα