Οι μύθοι του Λαφοντέν

θανος

RetroJunkie™
Joined
18 Αύγ 2009
Μηνύματα
2.242
Αντιδράσεις
612
δεν ξερω αν το θυμαστε αυτο μου ηρθε φλασια πριν απο λιγο ηταν ξενη παραγωγη σε cartoon ειχε κυκλοφορησει σε βιντεοκασετες αν θυμαμαι καλα αλλα προσωπικα το θυμαμαι σε διαφορα καναλια οπως το junior και το 0-6 δεν ειχε λογια ομως ειχε αφηγηση μεταγλωτισμενη στα ελληνικα με την φωνη του αλεξανδρου αντωνοπουλου αν θυμαμαι καλα αλλα μου εκανε εντυπωση οτι μαζι με την μεταγλωτιση ειχε και υποτιτλους και ειχε διδακτικο χαρακτηρα θυμαμαι χαρακτηριστικα ενα επεισοδιο με το ποντικι της πολης και του αγρου κανεις αλλος που να το θυμαται??
 
Δεν τη θυμαμαι αυτη τη σειρα αλλα μηπως ειναι το Les Fables Geometriques ; Ειναι η μονη παλια σειρα κινουμενων σχεδιων με θεμα τα παραμυθια του La Fontaine (επισης γνωστα και ως μυθοι του Αισωπου) που φαινεται να υπαρχει.

http://www.planete-jeunesse.com/fiche-832-les-fables-geometriques.html

Ειναι γαλλικη σειρα και το επεισοδιο με τον ποντικο του αγρου και τον ποντικο της πολης ειναι το Le rat des villes et le rat des champs. Υπαρχουν ολιγολεπτα επεισοδια στο youtube (και πραγματι εχουν μονο αφηγηση).
 
δεν ειναι αυτο οχι αυτο που λεω εγω δεν ηταν σε τετοια γραφικα ηταν cartoon Και ειναι παλιοτερο απο αυτο φαινοταν απο την εικονα δεν ξερω αν ηταν γαλλικη παραγωγη το εδειχνε στο 0-6 Και το junior's tv και πρεπει να ηταν απο βιντεοκασετα γιατι εβαζαν συνεχεια τα ιδια 2 επεισοδια
 
βρηκα ενα βιντεο αλλα στην ελλαδα ειχε κυκλοφορησει διαφορετικα με αφηγηση και υποτιτλους ταυτοχρονα ισως καποιος το θυμηθει αν το δει

 
σημερα βρηκα μια βιντεοκασσετα στην αποθηκη ενος βιντεοκλαμπ και την πηρα οριστε το εξωφυλλο
attachment.php
 
Πίσω
Μπλουζα