Οι πειρατές του μαύρου νερού - The Pirates Of Dark Water (Star Channel)

wheeled warrior

RetroActive
Joined
7 Ιαν 2011
Μηνύματα
362
Αντιδράσεις
5
απο το σαββατο 11/5 κ καθε μερα στις 7 το σταρ βαζει τους πειρατες του μαυρου νερου!! βεβαια με τον τιτλο ο πριγκιπας και οι πειρατες!!οπως κ ναχει απιστευτο παιδικο λιγα επεισοδεια μεν αλλα καταπληκτικο!!
 
Αυτό έχει σχέση με το βιντεοπαιχνίδι για Mega Drive και SNES?
 
ναι τα videogame αυτα ειναι βασισμενα σε αυτο το καρτουν!! του 1991 απο την hanna barbera!!

οσο για την μεταγλωτιση δεν γνωριζω μιας κ αυτο το θεμα δεν με απασχολουσε καθολου μιας κ το θεωρω αστειο!! εγω την σειρα θελω να βλεπω ειτε με υποτιτλους ειτε χωρις ειτε με παλια η καινουρια μεταγλωτιση ποτε δεν με ενοιαζε!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το είδα σήμερα αυτό το παιδικό στο Σταρ και μου θύμισε η αισθητική του τον He-Man. Από ότι είδα στη wikipedia είναι αρκετά παλιό, από το 1991.
 
spirtoulis είπε:
Το είδα σήμερα αυτό το παιδικό στο Σταρ και μου θύμισε η αισθητική του τον He-Man. Από ότι είδα στη wikipedia είναι αρκετά παλιό, από το 1991.
Χθες καθώς έκανα εικονικό ζάπινγκ από το μενού της TV το είδα και σκέφτηκα αμέσως το retromaniax. Το προβάλλει πολύ πρωί όπως είδα. Δεν το έχω δει ποτέ.
 
δειτε το παιδια η σειρα τα σπαει ξεκινησε την περασμενη παρασκευη και αν το κανουν οπως την προηγουμενη φορα μολις τελειωσουν τα 21 επεισοδια θα το ξαναπαιξει απο την αρχη.οποτε βαλτε στους αποκωδικοποιητες usb κ απλα γραφτε τα να τα δειτε!πολυ καλη σειρα!!
 
Το επαιζε πριν απο αρκετα χρονια, αν δεν κανω λαθος παλι απο το Σταρ. Ειχα φαει ενα μικρο κολλημα γιατι πρεπει να ειναι απο τις ελαχιστες καθαρα fantasy σειρες. Ειχα προλαβει λιγα επεισοδια ομως, πρεπει να ειχε τελειωσει γρηγορα.
 
Πίσω
Μπλουζα