Οι πεταλούδες ελεύθερα πετούν (Αργεντίνικη σειρά)

RIO

Retro Horrormaniac
Joined
12 Νοέ 2009
Μηνύματα
20.974
Αντιδράσεις
67.948
Πριν καμμιά 6-7 χρόνια, στο STAR έπαιζε μια σειρά με τίτλο "οι πεταλούδες ελεύθερα πετούν".Θυμάμαι, την έδειχνε καλοκαίρι κατα τις πρωνές ώρες.Έτυχε, να παρακολουθήσω τυχαία κανα δυο επεισόδια και σύντομα, κόλλησα.Βέβαια, τώρα που την θυμάμαι σαν πιο ώριμος :D , η σειρά δεν έλεγε και πολλά.Μπορούσαν να περάσουν και καμμιά δεκαριά επεισόδια, χωρίς να γίνεται απολύτως τίποτα.Πάντως, μου είχε αρέσει πολύ η πρωταγωνίστρια, παρόλο που δεν ήταν ιδιαίτερα όμορφη.Απογοήτευση όταν αποχώρησε απο την σειρά γιατι σύμφωνα με το σενάριο έγινε... καλόγρια!!!
 
Rio η σειρά αυτή είναι παραγωγής 1998-2000 και είναι εκτός της θεματολογίας του Retromaniax :)
 
εκπληκτικη σειρα..που σωστα λεσ εδειχνε το σταρ τα πρωινια πριν καμια δεκαετια,αλλα φυσικα το σταρ γνωστο στην προσφυλη του συνηθεια....δεν την ολοκληρωσε ποτε την σειρα και μασ αφησε συξιλουσ...τι να πεισ...
 
Νομίζω ότι η εν λόγω σειρα λεγονταν: "Οι πεταλούδες ελεύθερες πετούν".

Θα ήθελα να την δω πάντως αν είμαι σε mood για ρομάντο και νεανικές ηλικιες etc etc.

Πλεον, kambia, τα 90s- early 00s ελαστικά μπορούν να θεωρηθούν ρετρό. Δεν μπορείς να πεις οτι αυτό δεν ανήκει στο φόρουμ επειδη προσωπικα ίσως δεν σε ικανοποιεί χρονικα, πιστεύω.

Αν σκεφτείς πως αποτελούν μια αναμνηση που ταφτίζεται με το παρελθόν του ανθρώπου που ανοιξε το thread, θα καταλαβεις οτι ειναι retro στην καρδια του, καθως το πεθύμισε μετα απο 10 ολοκληρα χρόνια και αποφάσισε να το ψάξει και να μοιραστεί την ρετροεμπειρία του και ίσως τις συγκινήσεις που ένοιωθε όταν το έβλεπε. Κάτι που παθαίνω εγώ με τις "παλιές" σειρες του Μπεζου: Της Ελλαδος τα Παιδια και Εκεινες & Εγω.


[edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν μπορείς να πεις οτι αυτό δεν ανήκει στο φόρουμ επειδη προσωπικα ίσως δεν σε ικανοποιεί χρονικα, πιστεύω.
Δεν προκειται για προσωπικη εκτιμηση φιλε μου - παροτι κανουμε σε αρκετα σημεια του φορουμ εξαιρεσεις σε χρονικους περιορισμους - οι αναφορες στα σηριαλ του 2000+ δεν ειναι προς στιγμην μεσα στους αμεσους σκοπους του retromaniax.
 
Σορρυ για τη ζήτηση copyrighted υλικου.

Το σηριαλ να θυμισω οτι αρχισε το 98 και τελειωσε το 00.
 
Πίσω
Μπλουζα