Οι 4 Φανταστικοί [Μαμούθ Κομικς]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
4.619
To 2 πιο δημοφιλεστερο κομικ της Μαμουθ απο τα Μαρβελ της μετα τους Χ-MEN ηταν οι 4 Φανταστικοι,το πρωτο τευχος το πηραμε τον Ιουλη του '86 και η σειρα κρατησε για 20 τευχη.

Το Πραμα αλλιως The Thing,ο Μr Fantastic με την γυναικα του The Invisible Woman και ο αδερφος της Πυρσος η αλλιως Human Torch,4 ηρωες διαφορετικοι που τους ενωνει η μοιρα (μα τι γραφω).

Τι ειχε μεσα τωρα η σειρα σαν 2ες ιστοριες ,πολλα και διαφορα.

Πρωτον μετα το κλεισιμο του Θορ οι ιστοριες του πηγαν εδω μαζι με τον Captain Marvel,τα καλυτερα ηταν στο West Coast Avengers οι Εκδικητες της Δυτικης ακτης (το 86 το διαβαζα ,το 2000 εμαθα οτι στην USA υπαρχουν δυο ακτες και εκανα την συνδεση).

Οπως και μερικοι θα θυμουνται στις σελιδες του τους σχετικα αγνωστους ηρωες ονοματι Μοριτουρι η Μελλοθανατοι ,τους ηρωες με ημερομηνια ληξης,λαβαν τις δυναμεις τους οπως τι λαβαν αλλα το αντιτιμο ηταν σε καποια χρονια θα πεθαιναν απο αυτες!

attachment.php

attachment.php

Και τρεις τομοι απο τρια τευχη εκαστος.

attachment.php

Στο συγκεκριμενο κομικ σπαζομουνα που στα πρωτα του τευχη ειχε ιστοριες των 4 Φανταστικων απο τα 60ς με σχεδιο κατι τις απαρχαιωμενο για τα παδικα μου ματια.Ευτυχως μετα απο καποια τευχη εβαλε καπως πιο προσφατες ιστοριες.

Το εχεις βαλει αμετι μου χαμετι μου να μας προκαλεσεις λουμπαγκο

απο τις υποκλισεις σημερα...:biglaugh:

Για αλλη μια φορα,respect.... :bow2:

Τα δυο εξωφυλλα απο τα τευχακια κατω αριστερα στην δευτερη φωτο...ολα τα λεφτα!!!! :headbang:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σε πολλους μαρβελακιδες δεν αρεσει ο Jack Kirby αυτο ειναι αληθεια.Οσον αφορα την Μαρβελ μου αρεσε πολυ ο Captain America που εκανε.

Κατα τα αλλα σε αλλες εταιριες εκανε φοβερες δουλειες.Αντε να μαζευεις τα οmnibus τωρα.......

Μικρή συμβολή στο thread μιας και διέσωσα το Fantastic four - Marvel 2003: Authoritative Action Part 3 (of 6) Direct Edition
Αμερικάνικη έκδοση comic book στην Αγγλική γλώσσα
Single Issue/ Μονό τεύχος
Κεντρικός ´Ήρωας: Human Torch Johny Storm
ISSN #02745291 Vol. 1, No. 5, December 2003
Written by Stan Lee and others
Marvel Comics - New York
MARVEL PSR 505 WAID, PORTER, RAPMUND
Printed in USAIMG_5685.jpegIMG_5684.jpegIMG_5687.jpegIMG_5688.jpegIMG_5686.jpeg

Πίσω
Μπλουζα