Οι Kiss, οι σοκολάτες και το φράγμα του ήχου

don dokken

RetroMasteR
Joined
14 Μάρ 2009
Μηνύματα
1.532
Αντιδράσεις
219
Μαζική επίθεση ετοιμάζουν οι αμερικανοί hard rockers το φθινόπωρο. Τον Οκτώβρη όπως έχουμε ξαναγράψει κυκλοφορεί καταρχήν το καινούργιο album της μπάντας με τον τίτλο Sonic Boom. Αυτό που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα από τη μεριά της μπάντας είναι ότι η έκδοση θα είναι τριπλή (!!!) όπως εκτός των καινούργιων τραγουδιών θα υπάρχει ένα cd με επανηχογραφήσεις γνωστών hits της μπάντας (που κυκλοφόρησε πρόσφατα σαν ξεχωριστή έκδοση την Ιαπωνία) και ένα DVD (με άγνωστο μέχρι στιγμής υλικό). Το Sonic Boom πάντως θα περιέχει τίτλους όπως Russian Roulette, Modern Day Delilah και Stand.

Παράλληλα οι Kiss θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή το φθινόπωρο μία limited edition από Kiss M&Mʼs (σε περίπτωση που δεν καταλάβατε αμέσως μιλάμε για εκείνα τα κουφετάκια σοκολάτας με σκληρό χρωματιστό γλάσσο/κρούστα).

Την ίδια στιγμή κυκλοφόρησε στο [ame=http://www.youtube.com/watch?v=iQuRHf2loxM&feature=player_embedded]internet από ένα μη επίσημο twitter site του drummer Peter Criss ένα video που μάλλον είναι η παλαιότερη καταγραφή σε εικόνα των Kiss. Η μπάντα παίζει το Nothinʼ To Lose στο Coventry της Νέας Υόρκης το 1973.ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΝΤΟΝ..ΑΛΕΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ AVOPOLIS ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΥΤΟΥΣΙΟ..ΤΟ "MODERN DAY DELILAH"ΛΕΤΕ ΝΑ ΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ VAN STEPHENSON?PHIL,ΤΙ ΛΕΣ? ;)


 
μεγαλη κουβεντα θα πω...

..αλλα απο το "creatures of the night"ειχα να γουσταρω τοσο αλμπουμ απο KISS

 
Πίσω
Μπλουζα