Ουφάδικο κ διασκέδαση του 80 σε βίντεο κλιπ....!

fonis

RetroActive
Joined
1 Φεβ 2011
Μηνύματα
219
Αντιδράσεις
12

βρηκα τυχαια αυτο το βιντεο κλιπ που δειχνει τη διασκεδαση τησ ναιολαιας στα θρυλικα ουφαδικα αρχες του 80 !!!

δειτε το ''θεο'' να παιζει πακ μαν (στο 1,30) κ απο πισω το κοινο να παρακολουθει με κομενη την ανασα :D κονικη κερκιδα!!!!

αυτη ειναι η διαφορα το να παιζεις σπιτι απο το να παιζεις σε ουφαδικο ...

φυσικα η ναιολαια κοπανιεται στισ ροκιες τησ εποχης...

τοτε με 7 κατοσταρικα ακουγες ''τρυπες'' παπακωνσταντινου'' 2002 gr κ επινες κ ποτο...

σημερα με δυο ευρο πινεις νερο κ ακους παντελιδη κ παολα...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μπραβο ρε φιλε με εφτιαξες την μερα μαυτο το βιντεο.Arcades και ξερο ψωμι δεν μπορει να συγκριθει με τιποτα αυτο το πραγμα και δεν μπορει να το καταλαβει κανεις αυτο αν δεν εζησε εκεινα τα χρονια.Α ρε arcades η νοσταλγια θα μας φαει.
 
Φοβερό το κλιπάκι, όντως σε πάει πίσω...Τώρα, δεν ξέρω γιατί, μάλλον το ζουμάριζμα στο πάκμαν, μου έφερε αυτό το βιντεάκι στο μυαλό !!! Λογικά το ξέρετε όλοι, άλλα ένας είναι ο Τσάκωνας !

 
Kαι ο τυπος που παιζει το pacman κανονικος metalcandyman στο gameplay!
 
sto κλιπ ο τυποσ που παιζει φαινεται οτι το κατεχειε το αθλημα αν προσεξουμε καλα τα εχει ''μπουλουκιασει''τα φαντασματακια..... :D κ ο αλλοσ απο πισω κοιταζει κ εχει μεινιε [edit]....παντωσ αυτος που παιζει κ τον βλεπουν ολοι πιστευω εκεινη τη στιγμη νοιωθει θεος κ επιτελους αναγνωριζονται οι κοποι του κ το ταισμα μεχρινα φτασει στο επιπεδο να τον θαυμαζουν ολοι....

α ρε ααθανατα ουφαδικα αυτα δεν γυριζουν πισω [edit]...τωρα ολοι μπαινουν στο φατσοβιβλιο κ μας λενε ποσο τελεια περνανε κ ποτε πηγαν τουαλετα κ τι εφαγαν....

[edit] Προσέχουμε λίγο τις εκφράσεις μας! ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
τα εχω δει ιδη φιλε μου το πακ μαν ειναι μια ολοκληρη ιστορια απο μονο του...θελει μυαλο γρηγοραδα υπομονη κπολυ ταισμα στα ουφαδικα... εγω στο συγγεκριμενι ειμαι κουλος κ δεν το χω το αθλημα.... ταιζα το μπουμπλεντοτε... :D

α κ για να σου σπασω λιγο τη ψυχολογια δεσ τη σημερινη ναιολαια.......

οταν λεω εποχες σαν το 80 δεν ξαναερχονται τελικα εχω δικιο...ουτε σεβασμος δεν υπαρχει αν το ειχα μπροστα μου το συγκεκριμενο πιτσιρικι θα το αρχιζα στισ φαπες..ιεροσυλια [edited]εκφρασεις καφενειου[/edited]

[video=youtube;Bps8EiLD-YQ]http://www.youtube.com/watch?v=Bps8EiLD-YQ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φιλαρακι μου γιαυτο ειπα παραπανω οτι αν δεν τα εχει ζησει αυτα τα χρονια καποιος δεν μπορει να καταλαβει ετσι ειναι και αυτος που εκανε αυτο το βιντεο μη τον χαρακτηρισω και τζαμπα θα παει ο χαρακτηρισμος.Φυσικα και ειναι το πιο αθλιο παιχνιδι το Pacman γιαυτον γιατι πολυ απλα δεν μπορει να το παιξει δεν εχει καν της ικανοτητες να περασει μια πιστα και ολοι αυτοι θελουν παιχνιδια του τυπου call of duty κλπ παιχνιδια που να τους λενε ακριβως τι να κανουν με καθε λεπτομερεια γιατι αλλιως δεν μπορουν να το προχωρησουν.Arcades και ξερο ψωμι οποιος δεν τα εζησε δεν μπορει να ξερει.
 
Ας ειναι και εδω το συγκεκριμενο βιντεο κλιπ του 1990 μιας και ταιριαζει με το θεμα.

 
Ε να συνεχίσουμε λίγο με το επόμενο βίντεο 


Όσοι ζουν στην Αθήνα έχουν σίγουρα περάσει έστω μια φορά από τον «ναό» της πλατείας Κανιγγος 
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τι λες τωρα!

Ξαναμπηκα μεσα μετα απο 20 χρονια ,το γρανιτέ στην διακοσμηση ,σταυρωτα τα χερια απο ορισμενους, ο παππους που μου ελεγε να κανω ησυχια,τελειο!

Χρονια να νιωσω τετοιο δυνατο βιντεο αναμνησεων εδω μεσα. :headbang:
 
Είναι κάποια βιντεάκια στο youtube πραγματικά διαμαντάκια...Περιμένει και τις φοιτήτριες του ΕΜΠ αργότερα...μουχαχα 
 
On 13/2/2019 at 3:32 ΜΜ, paidi_tou_80 said:



Κανει και ωραιες ερωτησεις μεσα στην αιθουσα...Θα κανεις σταδιοδρομια??χαχα!!βιβλια δεν διαβαζουμε??και μεγαλες αποριες...γιατι παρακολουθεις και δεν παιζεις??αυτο τωρα σε ψυχαγωγει η σε εκτονωνει??Αν ηθελε να κανει και δευτερο βιντεο σε αλλη arcade αιθουσα θα μπορουσε να κανει σε οσους ηταν μεσα την ιδια ερωτηση...Δεν εχεις τι να κανεις και ερχεσαι εδω??
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αφου δεν τον ρωτησε αν πιστευει πως τα ''ηλεκτρονικα'' ειναι του σατανα παλι καλα :fafoutis: :fafoutis: :fafoutis:
 
Το '99 ήμουν φαντάρος στην Ρόδο και είχε ενα μεγαλο ουφαδικο που δούλευε φουλ ακόμα τότε, με tekken 3, μια εκδοση τού mortal kombat που είχε βγει τότε μέσα και πολλά άλλα που δεν θυμάμαι. Πανικός γινότανε, είχε και ποδοσφαιρικούς αγώνες, μπιλιάρδα κλπ. Βασικά τα ουφαδικα πεθανανε με εκείνο τον νομο για τα φρουτακια. Λίγο πιο μετα πρεπει να έγινε αυτό.
 
shinobi κι εγώ ήμουν το '99 στην Ρόδο Τσαΐρι αθάνατη σειρά 253! αλλά δεν πήγαινα σε ουφάδικα αλλά σινεμά ίντερνετ καφέ και μάσα!δεν ήξερα καν που είχε ουφάδικα στην Ρόδο!μπάνια στην Ρόδο όμως έκανα πολλά!
 
Πίσω
Μπλουζα