Ο Πρίγκηπας (1995)

Dominion

RetroMasteR
Joined
17 Μάρ 2006
Μηνύματα
1.463
Αντιδράσεις
543
Σειρά του Γιάννη Αρμένη με τον ίδιο πρωταγωνιστή σε ένα ευτράπελο ρόλο ενός χωριάτη τα χρόνια της χούντας που αποφασίζει να το παίξει πεθαμένος μπας και γλυτώσει από τα χρέη.

Κινηματογραφημένη (φωτογραφία Σταύρος Χασάπης) σε φίλμ super-16 από τις τελευταίες καλές σειρές της ετ-1.

Η μουσική των τίτλων ανήκει στον Αργύρη Μπακιρτζή (με την χαρακτηριστική φωνή) ιδρυτικό μέλος του μουσικού σχήματος Χειμερινοί Κολημβητές
 
Ἐκπληκτικὴ σειρὰ φίλε μου! Ἴσως ἡ τελευταία καλὴ σειρὰ (κινηματογραφικὴ φυσικὰ καὶ ὄχι βιντεοπατάτα) τῆς ΕΡΤ! Στὴν ἱστορία πέρασαν οἱ ἑρμηνεῖες τοῦ Γιάννη Ἀρμένη (πρίγκηψ!), τοῦ Ἠλία Λογοθέτη (Λιαροκάπης!) καὶ τοῦ Ἀνέστη Βλάχου. Μήπως ὑπάρχει στὸ ἐμπόριο;
 
αν δεν κάνω λάθος κυκλοφορεί στο διαδίκτυο
 
Την βλεπαμε με τον πατερα μου. Τι γελιο που ειχαμε ριξει στην σκηνη της κηδειας, που τον πειραζε μια μυγα, και δεν μπορουσε να αντιδρασει..

Προς το τελος ομως εγινε δραματικο και δεν μου πολυαρεσε
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Γιώργος Αρμενης παίδες τον είχε δάσκαλο ένας φίλος μου.....
 
Συμφωνώ απολύτως! Όποιο ρόλο και αν έκανε ο Γιώργος Αρμένης ήταν καταπληκτικός. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το ρόλο του αντάρτη που υποδήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη σειρά του MEGA το Σόι μας ?
 
Εντόπισα αυτό το βιντεάκι κι είπα να το προσθέσω, απλά για να πάρουν μια γεύση και οι μη γνωρίζοντες και να καταλάβουν περί ποιας σειράς μιλάμε. :)

 
Και οι τίτλοι αρχής!:

 
Η σειρά ήταν του Τάσσου Ψαρά από το βιβλίο του Μήτσου Κασόλα. Εκπληκτικές ερμηνείες από τους Γιώργο Αρμένη, Ηλία Λογοθέτη, Ανέστη Βλάχο και Ντενίζ Μπαλτσιαβιά ( η πεθερά του Πρίγκιπα).
 
-το ειχα πρωτα διαβασει,και βρηκα καποιες διαφορες απο το βιβλιο στη σειρα.αλλα οχι σημαντικες.ειμαι τυχερος που την εχω.ο τ.ψαρας γυρισε σειρες με ουσια και περιεχομενο.απο το πορεια 090 του 80,μεχρι το θησαυρο της αγγελινας.και δικαιολογημενα πιστευω οτι ειναι απο τους κορυφαιους της τηλεορασης.
 
-το βιβλιο βγηκε 65-67 και ηθελαν να το κανουν ταινια,αλλα..αλλες οι εποχες.σε ενα αποσπασμα του βιβλιου ο προεδρος του χωριου επι κατοχης λεει στον πριγκηπα,μου προτειναν να ενταχθω αλλα,δεν μου αρεσουν οι ανθρωποι που ειναι εκει μεσα.κλπ[φυσικα τον εφαγε το σκοταδι]προτεινω πρωτα να διαβασει καποιος το βιβλιο,,και μετα να δει την σειρα.ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.
 
Πίσω
Μπλουζα