Ο Ρόζ Γάτος Soundtrack

seo

RetroNoob
Αντιδράσεις
8
Ψάχνοντας να βρω το αυθεντικό soundtrack της ταινίας "ο Ρόζ Γάτος" του 1985 με τον Σωτήρη Μουστάκα και Πάνο Μιχαλόπουλο δεν κατάφερα να το βρω. Έτσι το ξαναεπεξεργάστηκα ώστε να ακούγεται πιο καθαρό. Πια άλλα τραγούδια θα θέλατε να ανακατασκευάσουμε ή να επεξεργαστούμε που δεν υπάρχουν;

Καλημέρα! Έχω την εντύπωση ότι τα περισσότεςρα τραγούδια υπάρχουν στο youtube αλλά και στο spotify.

Καλημέρα! Έχω την εντύπωση ότι τα περισσότεςρα τραγούδια υπάρχουν στο youtube αλλά και στο spotify.
ευχαριστώ! με βοηθησε φίλος το βρήκα ειναι savage progress - dark town 7 track inch! αλλα θα ηταν ενδιαφέρον να βρούμε και άλλα σπανια κομμάτια έτσι!

Το Forum "Προτάσεις" αναφέρεται στις προτάσεις που μπορούν να κάνουν οι χρήστες για την βελτίωση του Retromaniax. Έλεος βρε παιδιά...

αμαν παναια μου
εγω ψαχνω ενα τραγουδι που το τραγυδα η λιανα θανου
δεν θυμαμαι τιτλο,δεν εχει πει και παρα πολλα
οι στιχοι λενε
ημουνα στα αληθεια ασημανο μικρο ,κανενας δεν σκιρτουσε στο ονομα μου
δεν ηξερα στο μελλον πως κατι θα συμβει γιατο δεν ειχε δωσει τοτε προσοχη

αμαν παναια μου
εγω ψαχνω ενα τραγουδι που το τραγυδα η λιανα θανου
δεν θυμαμαι τιτλο,δεν εχει πει και παρα πολλα
οι στιχοι λενε
ημουνα στα αληθεια ασημανο μικρο ,κανενας δεν σκιρτουσε στο ονομα μου
δεν ηξερα στο μελλον πως κατι θα συμβει γιατο δεν ειχε δωσει τοτε προσοχη
Ακούγεται στον Ροζ Γάτο;

Dorian gray - ροζ γάτος medley soundtrack (ο κούκος όλα τα λεφτά, χα, χα)

Αχ η DORIAN GRAY είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου και εκεί κάναμε σχεδόν όλες τις χοροεσπερίδες Γυμνασίου και Λυκείου με τον θρύλο DJ PALMER στα πικαπ να τραγουδάει με echo πάνω στο κομμάτι! Δίπλα υπήρχε και καφετέρια ονόματι DORIAN GRAY'S CASTLE με αρχιτεκτονική κάστρου! Το κάστρο γκρεμίστηκε και έγινε μια παγερή αντιπροσωπεία αυτοκινήτων ενώ η ντίσκο είναι πλέον μέγκα-χασάπικο. Όποτε περνάω από εκεί βλέπω την παραπάνω ροζγατική όψη και όχι τη σημερινή.

Πίσω
Μπλουζα