Ο αρκούδος Γιόγκι - The Yogi Bear Show (1961)

BETTY BOOP

Official *GOD* of RetRo
Joined
25 Απρ 2010
Μηνύματα
9.286
Αντιδράσεις
6.166
Σειρά κινουμένων σχεδίων που είχε προβληθεί στο Mega Channel στην πρωινή παιδική ζώνη του Σαββατοκύριακου στις αρχές της δεκαετίας του 90. Παρουσίαζε τη ζωή του συμπαθούς αρκούδου Γιόγκι (με γραβάτα και καπελάκι) στο πάρκο Jellystone μαζί με το φύλακα του πάρκου. Από τις αγαπημένες μου σειρές κινουμένων σχεδίων...!
 
μου αρεσε ο γιογκι και ο φιλος του ο μπουμπου ηταν και μια ζεβρα που δεν θυμαμαι το ονομα της απο εκει ξεκινησαν και ο ντασταρντλυ με τον μαντλυ θυμαμαι και μια σειρα που ηταν ντετεκτιβ
 
Εμένα μου άρεσαν τα τεχνάσματα του Γιόγκι και το χεχεχέι που έκανε ή κάτι τέτοιο. Όταν δε βγήκε και παιχνίδι στο Game Boy που το διαφήμιζε το Nintendo Club με εκπτωτικό κουπόνι από τα Aronis Toys ήθελα σαν τρελός να το πάρω. Για 10.000 δρχ χίλια παρακάλια στον πατέρα μου. Με τα παρακάλια βέβαια έμεινα :( .
 
Το όνομα ήταν λογοπαίγνιο με το όνομα του Yogi Berra, μύθου του baseball (που ζει ακόμη), αν και οι παραγωγοί ισχυρίζονταν ότι ήταν απλή σύμπτωση - ο Berra δεν ήταν ιδιαίτερα ευτυχής που βαφτίσαν έτσι τον αρκούδο.
 
Πίσω
Μπλουζα