Ο κυνηγός της νύχτας

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας exetlaios
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

exetlaios

Retro PaTRi@RcH
Αντιδράσεις
1.236
Δεν είμαι σίγουρος αν λεγόταν έτσι στα ελληνικά.

Αγγλικά λεγόταν THE NIGHT STALKER.

Παίχτηκε κάποια καλοκαίρι.

Πρωταγωνιστούσε ο Daren McGavin, στον ρόλο του ρεπόρτερ

Kolchack, που πάντα έμπλεκε σε ιστορίες με παραψυχολογικό/τρομακατικό/υπερφυσικό σενάριο.

Τα έβαζε με λυκανθρώπους, μάγους, βρυκόλακες κλπ.

εναν ραδιοφωνικο παραγωγο, που εμπλεκε με ιστοριες απο το ραδιοφωνο του και ελεγε την ατακα στο τελος goodnight america whenever you are...πως λεγοταν η σειρα αυτη? παιζοταν στον αντ1 απο το 1990-92 η 93

Πρωταγωνιστούσε ο Gary Cole και λεγόταν Midnight Caller. Δεν θυμάμαι τον ελληνικό τίτλο.

To Night Stalker νομίζω πως λεγόταν Κυνηγός της Νύχτας. Μόλις το έχω κατεβάσει και είδα το πρώτο. Είναι πολύ καλό, αξίζει να το τσεκάρει κανείς.

Ο ελληνκός τίτλος ήταν "Κόλτσακ". Όπως και το τηλεοπτικό όνομα του πρωταγωνιστή. Μάλιστα, επειδή ως ρεπόρτερ ήταν αλλόκοτος και επίμονος, δεν τον συμπαθούσε κανένας, θυμάμαι.

Το εντοπισα στην IMDB και το πρωτο user review μου ανοιξε την ορεξη να το παρακολουθησω

"ο κυνηγός της νύχτας" όντως προβαλλονταν την πρώτη χρονιά του Αντέννα μεταμεσονύχτια...Το θυμάμαι καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς νομίζω 1991.Πολύ ατμοσφαιρική σειρά και πρωτότυπη για την εποχή της

Είχε μόνο 23 επεισόδια έναν κύκλο δηλαδή,αλλά γρήγορα απέκτησε αφοσιωμένο κοινό και έγινε καλτ (ειδικά μετά την επιτυχία των x files των οποίων ο δημιουργός Chris Carter θεωρεί μια απ' τις μεγαλύτερες επιρροές της σειράς του). Νομίζω δεν προβλήθηκε ποτέ ξανά από άλλο κανάλι (βέβαια δεν το λέω και με σιγουριά). Ο πρωταγωνιστής Darren Mc Gavin μεγάλη μορφή (νομίζω έπαιξε σε μερικά επεισόδια της Murphy Brown αρκετά χρόνια αργότερα απ' το Nightstalker) έσπαγε λίγο το τρομακτικό κλίμα με χιουμοριστικές ατάκες.

Τη σειρά την έβλεπα ανελλιπώς! Tρελή cultίλα! Θυμάμαι ότι πάντα ο ρεπόρτερ έχανε τα αποδεικτικά στοιχεία. Μια χαλαγε η φωτογραφική μηχανή του, μια καιγοτανε το φιλμ και κάτι τέτοια! Αντίστοιχο ήταν και το FRIDAY THE THIRTEEN THE SERIES με το μαγαζάκι που λεγόταν CURIOUS GOODS!

Τη σειρά την έβλεπα ανελλιπώς! Tρελή cultίλα! Θυμάμαι ότι πάντα ο ρεπόρτερ έχανε τα αποδεικτικά στοιχεία. Μια χαλαγε η φωτογραφική μηχανή του, μια καιγοτανε το φιλμ και κάτι τέτοια! Αντίστοιχο ήταν και το FRIDAY THE THIRTEEN THE SERIES με το μαγαζάκι που λεγόταν CURIOUS GOODS!
Friday the thirteen τι ωραία σειρά από τον Καναδά! Παίζονταν ίδια περίοδο με τον Kolchak αν και το Friday είχε ξεκινήσει από τις αρχές του Αντέννα λίγο νωρίτερα δηλαδή . Είχε σκηνοθετήσει και ο Cronenberg ένα δύο επεισόδια, σίγουρα το ένα με το καταραμένο γάντι

Δεν το είχα δει στο ΑΝΤ1 το ανακάλυψα χρόνια αργότερα όταν έμαθα ότι το xfiles ειχε επιρροές από αυτό.
Ο πρωταγωνιστής της σειράς μάλιστα είχε παίξει σε επεισόδιο του xfiles και ο σκηνοθέτης του είχε προτείνει να επαναλάβει τον ρόλο του κολτσακ του δημοσιογράφου αλλά ο ηθοποιός προτίμησε να παίξει κάτι καινούργιο.
Δεν θυμάμαι τι έπαιξε τελικά νομίζω εναν παλαίμαχο πράκτορα του FBI.

Δεν το είχα δει στο ΑΝΤ1 το ανακάλυψα χρόνια αργότερα όταν έμαθα ότι το xfiles ειχε επιρροές από αυτό.
Ο πρωταγωνιστής της σειράς μάλιστα είχε παίξει σε επεισόδιο του xfiles και ο σκηνοθέτης του είχε προτείνει να επαναλάβει τον ρόλο του κολτσακ του δημοσιογράφου αλλά ο ηθοποιός προτίμησε να παίξει κάτι καινούργιο.
Δεν θυμάμαι τι έπαιξε τελικά νομίζω εναν παλαίμαχο πράκτορα του FBI.
Α ναι τώρα που το λες κάτι θυμάμαι ότι είχε παίξει γκεστ σταρ σε ένα επεισόδιο x-files

Πίσω
Μπλουζα