Ο Don Rosa στην λέσχη φίλων κόμιξ

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας θανος
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

θανος

RetroJunkie™
Αντιδράσεις
672
ο δημιουργος του ο βιος και η πολιτεια του σκρουτζ μακ ντακ θα βρισκετε αυριο μεγαλη δευτερα και μεθαυριο μεγαλη τριτη στην λεσχη φιλων κομιξ (αγ.ειρηνης 5 μοναστηρακι) για να υπογραψει αντιτυπα της δουλειας του οσοι λοιπον δεν ειχαν την ευκαιρια να τον δουν πριν 10 χρονια που ειχε ξαναρθει μπορουν να το κανουν τωρα http://www.athinorama.gr/daylife/event.aspx?eid=10035574

Δεν το χάνω με τίποτα! Ευχαριστούμε για το heads up

Εξαιρετικη ειδηση!

οριστε τα 2 τευχη που διαλεξα για υπογραφη αυριο μαζι με τον βιο και την πολιτεια :) IMG_20140413_193204.jpg

Παιδιά η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη ή πληρώνεις κάποια είσοδο? Επίσης, τα "δελτία προτεραιότητας" τι ακριβώς είναι? Θα προλάβουμε να τον συναντήσουμε άμα πάμε κατά τις 4?

Imgema είπε:
Παιδιά η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη ή πληρώνεις κάποια είσοδο? Επίσης, τα "δελτία προτεραιότητας" τι ακριβώς είναι? Θα προλάβουμε να τον συναντήσουμε άμα πάμε κατά τις 4?
ασε απο αποψη οργανωσης ειναι βραστα σε 6 ωρες ειχαν καταφερει να μπουν με το ζορι 200 ατομα αναγκαστικα θα πρεπει να παω και αυριο ξανα

θανος είπε:
ασε απο αποψη οργανωσης ειναι βραστα σε 6 ωρες ειχαν καταφερει να μπουν με το ζορι 200 ατομα αναγκαστικα θα πρεπει να παω και αυριο ξανα
Mια από τα ίδια, ευτυχώς ισχύουν τα ίδια αριθμάκια αυριο οπότε υπολογίζω κατά τις 1 να μπω

Θυμαμαι την απαραδεκτη οργανωση (οσον αφορα την αναμονη) της προηγουμενης εκδηλωσης στον Ελευθερουδακη(?) το 2004.Ο Don Rosa ειχε υπογραψει το τευχος εκεινου του μηνα (για μενα) και το Βιο και την Πολιτεια (για τον αδερφο μου).

σάρωση0002.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Έφτιαξα και ένα σχέδιο να του κάνω δώρο... Ελπίζω να μου το ανταποδώσει με ένα γρήγορο σκιτσάκι του Σκρούτζ :biglaugh:

τελικα σημερα τα καταφερα οριστε το αφιερωμενο εξαιρετικα και ο βιος και η πολιτεια του σκρουτζ μακ ντακ υπογεγραμενα απ τον δημιουργο του (βγαλαμε και μαζι φωτο) :) IMG_20140415_182756.jpg

IMG_20140415_182726.jpg

MY LIFE IS COMPLETE

attachment.php

Εγώ τα έχω τελείως χαμένα, η απόλυτη αποβλάκωση και αμηχανία! Αλλά η πραγματικότητα ήταν έτσι:

.

.

.

.

attachment.php

Του έκανα δώρο και ένα σχέδιο με τον Donald που σχεδίασα για αυτόν προχτές (

). Μου άρεσε η έκπληξη στο πρόσωπό του όταν το το έδωσα! "wow" μου λέει, "very nice" και "thank you very much". Τώρα θα έχει στην συλλογή του από τα διάφορα που του χαρίζουν οι fans κάτι δικό μου :d@redevil :D @redevil

Πολυ ωραιο το σχεδιο σου με τον Ντοναλντ...Καμμια φωτο με γενικη αποψη του "πανικου" εχει κανεις;;

Καταπληκτικο το σκιτσο σου!!

Wow θα πω και εγω για το σκιτσο... Εξαιρετικο!!

Μπραβο και στους δυο(Θανο και imgema) που καθησατε 2μερες στις ουρες για να τον συναντησετε!

μονο και μονο για αυτη την φωτο πραγματικα αξιζε αλλες τοσες μερες αναμονη τωρα για τον χαμο ειδα καμερες απ το mega Που τραβαγανε δεν δειξανε κατι στις ειδησεις λογικα θα παιχτει στο πρωινο αυριο don2.jpg

Θάνο και Imgema ευχαριστούμε που μοιραστήκατε τις φωτογραφίες σας μαζί μας! Είναι ιδέα μου ή ο κύριος Rosa έχει πάρει την ίδια πόζα και στις 2 φωτογραφίες.

johnny19818 είπε:
Θάνο και Imgema ευχαριστούμε που μοιραστήκατε τις φωτογραφίες σας μαζί μας! Είναι ιδέα μου ή ο κύριος Rosa έχει πάρει την ίδια πόζα και στις 2 φωτογραφίες.
Eίναι η κλασσική πόζα-ύφος που παίρνει πάντα. Εχει βρει εκεί μία και την χρησιμοποιεί. Είναι όμως θεϊκή.

@ everyone

Ευχαριστώ παιδιά για τα σχόλια

@Θάνος

Σε πέτυχα εκεί την δεύτερη μέρα. Ήσουν ο 330 κάτι, σωστά? Εγώ ήμουν ο 380 :P

Imgema καταπληκτικό το σχέδιο με τον Ντόναλντ, συγχαρητήρια, έχεις απίθανες ικανότητες στο σχέδιο! Εγώ μπήκα να δω τον Rosa με το νούμερο 3 και ευτυχώς γιατί ήμουν από τους τυχερούς καθώς σχεδίασε μόνο στους 5 πρώτους κάτι!!! Απίθανη εμπειρία πραγματικά!

Imgema είπε:
Eίναι η κλασσική πόζα-ύφος που παίρνει πάντα. Εχει βρει εκεί μία και την χρησιμοποιεί. Είναι όμως θεϊκή.

@ everyone

Ευχαριστώ παιδιά για τα σχόλια

@Θάνος

Σε πέτυχα εκεί την δεύτερη μέρα. Ήσουν ο 330 κάτι, σωστά? Εγώ ήμουν ο 380 :P
@imgema ναι ημουν ο 335 και το σκεφτομουν οτι καπου εκει θα σε πετυχω

@king μωρε αν μπορουσα θα χα κατεβει και εγω με το πρωτο μετρο αλλα και τις 2 μερες το εσκασα βιαστηκα απο την δουλεια και παλι καλα που μπορεσα κιολας δυστυχως το βαλανε καθημερινη που για τους περισσοτερους ηταν πολυ δυσκολο αλλα οπως μου εξηγησαν τα παιδια εκει δεν γινοταν αλλιως καθως μονο αυτες τις 2 μερες ειχε κενες o mr rosa

Πίσω
Μπλουζα