dkssprs
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 336
Τα τελευταία δύο χρόνια ασχολούμαι με το 3d printing. Ένα απίστευτα δημιουργικό hobby μέσω του οποίου μετουσίωσα τις σκέψεις και τα σχέδια μου σε πραγματικότητα. Από διάφορα εξαρτήματα που θα διευκόλυναν μια άλλη κατασκευή πχ ξύλινη , είτε κάποια φιγούρα ήρωα της αγαπημένης NINTENDO, είτε ένα εξολοκλήρου remake ενός επιτραπέζιου παιχνιδιού πχ όπως το Heroquest.
Ότι κι αν θέλω ....ότι κι αν σκεφτώ .... το γεννάει ο υπάκουος 3d printer μου.
Με άλλα λόγια από άνθρωπος έγινα....ΘΕΟΣ!
Ε.....αυτή η μετάλλαξη με έκανε να την ψωνίσω κομματάκι και να αναζητήσω τη ΔΟΞΑ.
Λεφτά έχω .....ΔΟΞΑ θέλω φίλοι μου.
Η αγάπη μου για τα video games και ιδίως για τα arcades γνωστή. Αν με ρωτήσετε ποιο θεωρώ το πιο όμορφο σημείο μιας καμπίνας , θα σας απαντήσω τα πλήκτρα και ο μοχλός, ειδικά όταν είναι με μπίλια (balltop).
Τους τελευταίους 16 μήνες ασχολούμαι με τον σχεδιασμό και την κατασκευή ενός 3d printed pc arcade joystick για σύνδεση με υπολογιστή.
Τα στάνταρ που έθεσα ξεκινώντας τον σχεδιασμό του ήταν τα παρακάτω:
Το όνειρό μου (ψώνιο μου) , καταρχήν να είναι αντάξιο των προγόνων του και γω να γίνω ένας σύγχρονος Ανερρούσης.
Επίσης να αναφέρω πως το beta prototype το έχω δώσει, εδώ και 9 μήνες, σε 3 retro gamers φίλους τους οποίους όρισα ως beta testers (οι δύο είναι ξαδέρφια και παίζουν σχεδόν καθημερινά πρωτάθλημα ΤΕΗΚΑΝ WC μεταξύ τους ). Μια διαδικασία μεσω της οποίας διορθώθηκαν είτε βελτιωθήκαν αρκετά πραγματάκια κάνοντας το joystick πλέον αψεγάδιαστο.
Σας παρουσιάζω το .... BLip.
και ένα flyer για την διεθνή καριέρα. (είπαμε ψώνιο η κατάσταση)
Ότι κι αν θέλω ....ότι κι αν σκεφτώ .... το γεννάει ο υπάκουος 3d printer μου.
Με άλλα λόγια από άνθρωπος έγινα....ΘΕΟΣ!
Ε.....αυτή η μετάλλαξη με έκανε να την ψωνίσω κομματάκι και να αναζητήσω τη ΔΟΞΑ.
Λεφτά έχω .....ΔΟΞΑ θέλω φίλοι μου.
Η αγάπη μου για τα video games και ιδίως για τα arcades γνωστή. Αν με ρωτήσετε ποιο θεωρώ το πιο όμορφο σημείο μιας καμπίνας , θα σας απαντήσω τα πλήκτρα και ο μοχλός, ειδικά όταν είναι με μπίλια (balltop).
Τους τελευταίους 16 μήνες ασχολούμαι με τον σχεδιασμό και την κατασκευή ενός 3d printed pc arcade joystick για σύνδεση με υπολογιστή.
Τα στάνταρ που έθεσα ξεκινώντας τον σχεδιασμό του ήταν τα παρακάτω:
- Ακρίβεια στο χειρισμό και να αντέχει σε βάναυσο gaming
- Μοχλός στη δεξιά πλευρά γιατί έτσι μας αρέσει
- 3 action buttons διότι δεν προορίζεται για fighting stick
- Μικρό ύψος για να μην κουράζει τους καρπούς του παίκτη
- Αποσπόμενο καλώδιο USB γιατί όπως και να το κάνεις ζούμε στο 2020
- Βεντούζες που να σε κάνουν να νομίζεις ότι βγάζεις το Εξκάλιμπερ από το βράχο
- Όνομα για να γίνει γνωστό και να μείνει στην ιστορία
- Να έχει RETO LOOK και να είναι .. SEXY
Το όνειρό μου (ψώνιο μου) , καταρχήν να είναι αντάξιο των προγόνων του και γω να γίνω ένας σύγχρονος Ανερρούσης.
Επίσης να αναφέρω πως το beta prototype το έχω δώσει, εδώ και 9 μήνες, σε 3 retro gamers φίλους τους οποίους όρισα ως beta testers (οι δύο είναι ξαδέρφια και παίζουν σχεδόν καθημερινά πρωτάθλημα ΤΕΗΚΑΝ WC μεταξύ τους ). Μια διαδικασία μεσω της οποίας διορθώθηκαν είτε βελτιωθήκαν αρκετά πραγματάκια κάνοντας το joystick πλέον αψεγάδιαστο.
Σας παρουσιάζω το .... BLip.
και ένα flyer για την διεθνή καριέρα. (είπαμε ψώνιο η κατάσταση)