[ΠΡΟΒΛΗΜΑ] ACER ASPIRE 5741G: Πλήκτρα F1 & F2

plintiriopiaton

RetroActive
Joined
24 Φεβ 2007
Μηνύματα
249
Αντιδράσεις
7
εχω ενα περιεργο θεμα, τα δυο αχρηστα πληκτρα F1 F2 τα οποια δεν εχω πατησει ουτε μια φορα βγηκαν ετσι χωρις λογο και μαζι και οι μικρες βασεις τους και δεν ξερω που να βρω τετοιες βασεις για να βαλω παλι τα πληκτρα πανω μιας και εχουν σπασει κατι πολυ μικρα δοντακια που εχουν. Υπαρχει καποια λυση μηπως;

ευχαριστω
 
Κι εγώ να είμαι ειλικρινής, θα έλεγα να πάρεις ολόκληρο το πληκτρολόγιο, όπως προτείνει και ο Mr. KAT Resurrector πιο πάνω! :flower:

Ξεκουμπώνεις το παλιό, βγάζεις την καλωδιοταινία, κουμπώνεις την καλωδιοταινία από το καινούριο και το ξανατοποθετείς στο "σασί" και είσαι έτοιμος! ;)

Και κρατάς το παλιό για backup αν θες (μήπως σου ξεκουμπώσει κανένα πλήκτρο και το χάσεις! ;) )
 
σας ευχαριστω πολυ παιδια αυτον τον πωλητη δεν τον εχω δει αλλη φορα και απορω γιατι, επεσα σε εναν εγγλεζο οτι ναναι αλλα ευτυχως πηρα πισω τα χρηματα...το παλιο keyboard απο που το ξεκουμπωνεις; ετσι μπας και παρω τελικα ενα καινουργιο οπως σωστα μου ειπε ο daredevil :)
 
Το 99% των laptops έχει πάνω από την πρώτη σειρά των πλήκτρων και κάτω από την τελευταία σειρά κάτι clips που αν τα σπρώξεις με τη μύτη ενός ίσιου κατσαβιδιού, σου ξεκουμπώνουν την μεταλλική "πλακέτα" του πληκτρολογίου από το "σώμα" κι έτσι έχεις όλο το πληκτρολόγιο αυτούσιο! ;)

Δες κι εδώ για περισσότερα:

http://www.laptopkeyboard.com/Guides.php/Acer/Aspire/5741G/KBAC10

Και το σχετικό βιντεάκι:

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ΩΩΩΩΩΩΩΩ ευχαριστω ευχαριστω πολυ χρησιμο...τελικα πηρα τα κουμπακια και καποια στιγμη οταν τα φτυσει εντελως παιρνω και ολο το πληκτρολογιο!!!
 
Πίσω
Μπλουζα