Παίζει κανείς Fallout;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας HitmanBM
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

HitmanBM

RetroN00b
Αντιδράσεις
3
Εγώ προσωπικά έχω κολλήσει άσχημα. Έπαιξα πρώτα το 2 γύρω στον Οκτώβριο του 2009, αγόρασα μετά τρεις μήνες το 3 με όλα τα expansion του στο πακέτο, και τώρα κατέβασα το 1. Ξέρω, δεν τα πήρα με τη σειρά, αλλά τι να κάνουμε. :P

Καμία σχέση φυσικά τα 1 & 2 με το 3, αλλά είναι πωρωτικά όπως και να το κάνουμε.

Το 2ο δεν το έχω παίξει πολύ, αλλά ξέρω ότι είναι καλύτερο του 1. Το 1 το λατρεύω και σκέφτομαι επιτέλους να το τερματίσω μόλις τελειώσουν οι εξετάσεις. Και το 3 ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι πάντως!

Το 3 το έπαιξα μέχρι τελικής πτώσεως.

Τα 1 και 2 δεν μου πολυάρεσαν πάντως. Είμαι FPSάκιας και 3D games person, καθείς με τις προτιμήσεις του.

Το τρίτο έχει τη μηχανή του Oblivion, αυτό πρακτικά έφτανε για μένα να το αγαπήσω, άλλωστε το δοκίμασα για αυτό το λόγο και μόνο και κόλλησα.

Καλο παιχνιδι αν και οχι και τοσο retro (1997)

Μα πόσο πιό ρέτρο να είναι πια Ηρακλή μου; Isometric RPG στα PC δεν βλέπουμε εδώ και πολλά χρόνια, πήξαμε στο 3D... :xm:

Back on topic.

Το Fallout 1 το αγόρασα πριν κανά δίμηνο από την Good Old Games και το ξεκίνησα. Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, αλλά δυστυχώς ο χρόνος μου είναι ελάχιστος και δεν έχω προχωρήσει όσο θα ήθελα. Σίγουρα κάποια στιγμή θα πάρω από τους ίδιους και το 2, μάλλον όταν βγει σε κανά promotion. Προς το παρόν κάθεται στην wishlist. Το 3 παραείναι μοντέρνο για τα δικά μου γούστα, μπορεί σε καμμιά πενταετία... :)

Το 1 αν θυμαμαι καλα ηταν τιγκα στα bugs αλλα το 2 ηταν και ειναι απιστευτο. Το 3 παλι το περιμενα πως και πως μονο και μονο για να ξαναπροτιμησω το 2 :(

απιστευτα γραφικα μεν αλλα not my style...

Η αλήθεια είναι πως το 1ο είχε κάποια απίστευτα bugs, τα οποία βέβαια διορθώθηκαν στην συνέχεια, ήταν πολύ μακριά από unplayable πάντως.

Το 1 και 2 ηταν απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια ever. Δεν θα ελεγα οτι το δευτερο ηταν καλυτερο. Ισα ισα που απο σεναριο το πρωτο μαλλον ηταν καλυτερο γιατι το δευτερο καπου ελαχιστα το παρακανε με τις υπερβολες και τις αστειες αναφορες (που παντελως απουσιαζαν στο πρωτο)

Παντως το 2ο τουλαχιστον ηταν χορταστικο γιατι το πρωτο ηταν μαλλον μικρο σε διαρκεια.

Δεν θυμαμαι bugs στο πρωτο παραδοξως αν και το ειχα απο νωρις και δεν πρεπει να ειχα βαλει καν patch. Το δευτερο σιγουρα ειχε πολλα bugs και καλυτερα να μην παιχτει χωρις το patch το οποιο ομολογουμενως τα διορθωνει σχεδον ολα.

Το 3ο ηταν ευχαριστη εκπληξη για μενα γιατι ενω περιμενα να απογοητευτω, τελικα το διασκεδασα και ας ηταν τελειως αλλο στυλ. Σιγουρα θα δω και το καινουριο που βγαινει συντομα

Σε οποιον επισης αρεσαν τα 1 και 2 καλα θα κανει να ψαξει και το Arcanum. Στην ιδια μηχανη βασιζεται και αν και δεν ειναι post apocalyptic πιστευω οτι απευθυνεται στο ιδιο κοινο

Οσο για το αν το fallout 1 ειναι retro, να πω οτι τρεχε και σε DOS. Ναι, σκετο DOS εννοω!

Σχετικά με τα bugs, υπάρχουν patch τόσο επίσημα όσο και ανεπίσημα που τα διορθώνουν (και σε αφήνουν να παίξεις σε όποια ανάλυση θες μάλιστα).

Δείτε στο No Mutants Allowed όπου τα κατέβασα, αν ενδιαφέρεστε.

(http://www.nma-fallout.com)

Επίσης το 3 έχει κάτι μυριάδες bugs, ακόμα και με το patch 1.7 που έχω εγκατεστημένο. Έλεος δηλαδή, patch 1.7 για παιχνίδι single player. Απ' ό,τι διαβάζω υπάρχουν γενικώς προβλήματα με τη μηχανή που χρησιμοποιεί η Bethesda, αλλά φυσικά δε γνωρίζω αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο.

EDIT:

Υπάρχει και το http://fallout.wikia.com.

Πίσω
Μπλουζα