Παιδικά Πιατοποτηρικά

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
4.553
Δεν ξερω αν εχετε κρατησει τιποτα απο τα παιδικα σας πιατικα αλλα αν εχετε καλο θα ηταν να τα βαλετε,ξερετε απο εκεινα τα πολυχρωμα με τις ζωηρες ζωγραφιες σερβιτσια που μοναδικο σκοπο ειχαν να κανουν τον κακομαθημενο πιτσιρικο Ααρντυ να βαλει την μπουκια στο στομα που πεισματικα αρνιοταν.

Το παρακατω ηταν ολοκληρο σετ ,θυμαμαι χαρακτηριστικα το ασορτι ποτηρι κουπα απο το ιδιο αθραυστο υλικο (για αυτο επεζησε) και την φωτο με τον Γκουφη.

Δυστυχως μονο αυτο γλυτωσε ,εδω ετρωγα κατα προτιμηση αυγα ματια.

Μην σας φαινεται "λιγο" ειναι πιατο αντικα 30 χρονων!!

attachment.php

Δυστυχως και εμενα δεν εχει σωθει τιποτα απο τα παιδικα μου πιατακια η' ποτηρακια....

Aardy πολυ ομορφη ρετρο αναμνηση απο τα παιδικα σου χρονια και απο

οτι προσεξα οι χαρακτηρες πανω στο πιατακι ειναι παλιας μορφης σχεδιασης και διαφερουν απο τους σημερινους χαρακτηρες της disney.

Αυτό ήταν το πρώτο μου πιάτο :D Ήταν σετ με ποτήρι, μαχαιροπίρουνο και βαθύ πιατάκι.

attachment.php

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραιο το πιατο σου ,με αφιερωση κιολας και εμενα στο σετακι ειχε βαθυ πιατακι που ετρωγα την κρεμουλα μου,λολ.

Θυμαμαι στο κεντρο ειχε τον ντοναλντ και την ετρωγα γρηγορα για να αποκαλυφτει. :D

Στο νηπιαγωγείο είχα ένα πλαστικό ποτηράκι με το σκυλάκι Πλούτο και ένα ποτηράκι με φιγούρα του Ροζ πάνθηρα με τρύπα στο πάνω μέρος για καλαμάκι...

Βρηκα το πληρες σετακι στο ebay,ευκαιρια να συμπληρωσω αυτα που μου λειπουν και ειχα.

Θα την πληρωνα την "πορσελανινη" τιμη
αλλωστε ειναι και 40 χρονων τα συγκεκριμενα ,τι ειναι τα λεφτα μπρος στις αναμνησεις αλλα εχω ενα κολημα με το ποτηρι,δεν το θυμαμαι τον Ντοναλντ ακορντεον ,δεν μου λεει κατι και μαλλον θυμαμαι τον Γκουφη στο ποτηρι.

Η Νταιζη στο μπολ που ετρωγα την κρεμα μου ειναι αυτη ,δεν υπαρχει αμφιβολια.
:D

WALT DISNEY DONALD DUCK & GOOFY 1960's 70's MELAMINE DISH SET MIB SEALED MELMAC.JPG

WALT DISNEY DONALD DUCK & GOOFY 1960's 70's MELAMINE.JPG

Δυστυχώς μόνο μια αυγοθήκη μου έχει μείνει και αυτή ανάξια αναφοράς χωρίς σχέδια κλπ. Κάτι οι μετακομίσεις, κάτι τίποτα σπασίματα που να διασωθούν. Aard πολύ ωραίο το 2 σε 1 σετ σου που γίνεται και βαγόνι. Έχει και εγγύηση 2 χρόνων :) .

Κάτι οι μετακομίσεις, κάτι τίποτα σπασίματα που να διασωθούν.
Αστα και μενα το πιατο μονο στο πρωτο ποστ διασωθη και αυτο εκτελουσε χρεη βασης γλαστρας καποτε αν δεν απατωμαι,τρελαθηκα που το ειδα.

BETTY BOOP είπε:
Στο νηπιαγωγείο είχα ένα πλαστικό ποτηράκι με το σκυλάκι Πλούτο και ένα ποτηράκι με φιγούρα του Ροζ πάνθηρα με τρύπα στο πάνω μέρος για καλαμάκι...
ποτηράκια.jpgτο ποτηράκι με φιγούρα του Ροζ πάνθηρα δεν φαίνεται καλά, η φιγούρα έχει γυαλάκια...

Δεν υπαρχει καλυτερο απο το να εμφανιζονται πραγματα απο το παρελθον σου που ειχες ξεγραψει,κατι που τελευταια μου συμβαινει αρκετα συχνα ,καλο καρμα που λενε.

Το μπολακι που ετρωγα κρεμες ηρθε να κανει παρεα στο πιατο που ετρωγα τηγανητα αυγα,λειπει η κουπα και εκλεισε το σετ...λες;;

attachment.php

Πίσω
Μπλουζα