Παιδικά μπλουζάκια με φωτάκια

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας katerinak
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

katerinak

Expert
Αντιδράσεις
3.099
Θυμαμαι εναν συμμαθητη μου στο δημοτικο γυρω στα τελη '80 με αρχες '90 που φορουσε ενα μπλουζακι με σταμπα καποιο στρουμφακι το οποιο κατω απο τα παπουτσια του ειχε και φωτακια κοκκινα.Μου ειχε κανει αρκετη εντυπωση αν και δεν ειχα ποτε μου κατι παρομοιο.

Εσεις ειχατε τετοια μπλουζακια;Αν ναι,υπηρχε καποιος τροπος για να αναβοσβηνουν τα φωτακια αυτα;

Μου θυμιζει το Ηλεκτονικο Μπουφαν (που ολα τα παιδια φοραν) :)

Ειμαι παντως σιγουρος οτι ο Aardvark και ο Rygar θα φορουσαν τετοια μπλουζακια. Περιμενω να μας δωσουν τα φωτα τους (κυριολεκτικα)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
θυμάστε τα μπλουζάκια που μύριζαν ;)

μαλλον ηταν κοντομανικα τα μπλουζακια με τα φωτακια

παιδια,κανεις σας δεν ειχε τετοια μπλουζακια;

Αρχές με μέσα 90 υπήρχε αυτή η μόδα, καθόλου στα 80s. Τα θυμάμαι πολύ καθαρά...

ειμαι σιγουρη οτι υπηρχε καπου στα τελη '80 με αρχες '90 γιατι τοτε πηγαινα στο δημοτικο και θυμαμαι το συμμαθητη μου που φορουσε το συγκεκριμενο μπλουζακι με το στρουμφακι

Μήπως ήταν ανακλαστική; Πολύ μικρός (80s) είχα μπλουζάκια με φωσφωρίζοντα σημεία και ένα που άλλαζε η εικόνα ανάλογα με τη γωνία!

dr_slump είπε:
Μήπως ήταν ανακλαστική; Πολύ μικρός (80s) είχα μπλουζάκια με φωσφωρίζοντα σημεία και ένα που άλλαζε η εικόνα ανάλογα με τη γωνία!
ηταν ακριβως οπως την περιεγραψα στο θρεντ,δεν ειχε καθολου σημεια που φωσφοριζαν,το μονο που ειχε ηταν 2φωτακια κατω απ τα παπουτσια του στρουμφ τα οποια φανταζομαι πώς με καποιο τροπο θα αναβαν

μπλουζάκια με φωτάκια δεν είχα δει, μήπως με την κίνηση του σώματος του παιδιού που τα φοράει, αναβόσβηναν τα φωτάκια...

είχα όμως δει παπούτσια με φωτάκια στη σόλα, με το περπάτημα αναβόσβηναν (έχουν αναφερθεί στο θέμα http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?25173-Παιδικά-παπούτσια-με-φωτάκια)

Αναφέρθηκε παραπάνω ότι υπήρχαν και μπλουζάκια που μύριζαν...πώς μύριζαν;

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
BETTY BOOP είπε:
μπλουζάκια με φωτάκια δεν είχα δει, μήπως με την κίνηση του σώματος του παιδιού που τα φοράει, αναβόσβηναν τα φωτάκια...
είχα όμως δει παπούτσια με φωτάκια στη σόλα, με το περπάτημα αναβόσβηναν (έχουν αναφερθεί στο θέμα http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?25173-Παιδικά-παπούτσια-με-φωτάκια)

Αναφέρθηκε παραπάνω ότι υπήρχαν και μπλουζάκια που μύριζαν...πώς μύριζαν;
Χριστινα στο μπλουζακι του συμμαθητη μου αποκλειω την περιπτωση να αναβοσβηναν τα φωτακια με την κινηση του παιδιου γιατι αν ηταν ετσι θα τα ειχαμε παρατηρησει ολοι σιγουρα.Μου φαινεται οτι μας ειχε δειξει την εσωτερικη πλευρα του μπλουζακιου και υπηρχαν κατι μικρα καλωδιακια.Τωρα με ποιον τροπο αναβαν παραμενει μυστηριο-ακομα και η

για το ηλεκτρονικο μπουφαν που ειχα ποσταρει παλιοτερα και φανταζομαι πως αναφερεται σε παρομοια περιπτωση-δεν ειναι καθολου διαφωτιστικη,ολο το "μυστηριο" ειναι ο τροπος που αναβουν τα φωτακια

katerinak είπε:
Χριστινα στο μπλουζακι του συμμαθητη μου αποκλειω την περιπτωση να αναβοσβηναν τα φωτακια με την κινηση του παιδιου γιατι αν ηταν ετσι θα τα ειχαμε παρατηρησει ολοι σιγουρα.Μου φαινεται οτι μας ειχε δειξει την εσωτερικη πλευρα του μπλουζακιου και υπηρχαν κατι μικρα καλωδιακια.Τωρα με ποιον τροπο αναβαν παραμενει μυστηριο-ακομα και η
...αφού το παιδί είχε δείξει την εσωτερική πλευρά της μπλούζας όπου υπήρχαν καλωδιάκια τότε θα υπήρχε και κάποιο διακοπτάκι σε κάποιο εσωτερικό τσεπάκι που άναβε τα φωτάκια στη μπλούζα...

...

...πάντως πρωτοποριακό κομμάτι για την εποχή...

BETTY BOOP είπε:
...αφού το παιδί είχε δείξει την εσωτερική πλευρά της μπλούζας όπου υπήρχαν καλωδιάκια τότε θα υπήρχε και κάποιο διακοπτάκι σε κάποιο εσωτερικό τσεπάκι που άναβε τα φωτάκια στη μπλούζα...
...

...πάντως πρωτοποριακό κομμάτι για την εποχή...

αν υπηρχε διακοπτακι ωστε να αναβουν αμεσως τα φωτακια σιγουρα θα μας το εδειχνε και θα βλεπαμε τα φωτακια να αναβοσβηνουν

με καποιο αλλο τροπο λειτουργουσε το συστημα,ισως με μπαταριες

katerinak είπε:
αν υπηρχε διακοπτακι ωστε να αναβουν αμεσως τα φωτακια σιγουρα θα μας το εδειχνε και θα βλεπαμε τα φωτακια να αναβοσβηνουνμε καποιο αλλο τροπο λειτουργουσε το συστημα,ισως με μπαταριες
μυστήριο καλύπτει τη...λειτουργία των φώτων της μπλούζας...

Πίσω
Μπλουζα