Παιζοντας Last Gen

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
4.599
Η πως να μειωσεις τα gaming costs στο ελαχιστο!

original.png

Ιt actually works,βλεποντας το παραπανω θυμηθηκα αρχες της προηγουμενης δεκαετιας που πηρα τον Saturn στα 30.000δρχ 1/3 δεν ξερω ποσο του κοστους του απο οταν βγηκε και παροτι ειχαν κυκλοφορησει ps2 και dreamcast δεν με σταματησε απο το να θαυμαζω τις γραφικες δυνατοτητες της νεας (παλιας) μου κονσολιτσας.

Το θεμα ειναι στα 90ς και για καμμια δεκαετια ,περα απο τα arcades,ειχα παρατησει το home gaming (no pc) και ετσι η τεχνολογικη διαφορα απο τον 6128 ως το μηχανακι της Sega που μπηκε σπιτι μου ηταν τεραστια!!

Απο εκει περα ακολουθησε οτι ειχα χασει ολη την δεκαετια ,απο mega drive,Sega Cd,32x ,N64,jaguar με 5.000δρχ κ.τ.λ κ.τ.λ

Το ιδιο εκανα καποια χρονια μετα και με το Cube ,με το ps2 που δεν το πηρα αφου αδυνατισε και εγινε slim και με το 360 μεχρι που βγηκε το elite και επαιρνα ολα τα backwards compatability του πρωτου ΧΒΟΧ.

Lol με το elite ειχα μια ολοκληρη προηγουμενη γενια σε τιμες χωμα να εξερευνησω!!

Απο εκει και περα κυλησα για τα καλα ,τις προλαβα τις γενιες και τωρα τα σκαω κανονικα.

Βut it was good ,while it lasted!!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλή πρακτική για όποιον έχει την εγκράτεια να περιμένει.

Early adoption or bust!

Τιποτα καλυτερο απο το ανοιγεις ενα σελοφαν και να ξερεις οτι εκεινη τη μαγικη στιγμη συμμετεχεις σε μια νεα "περιπετεια" την οποια ξεκινουν και εκατομυρια αλλοι ταυτοχρονα με εσενα ανα τον κοσμο...ακομα και αν ξερεις οτι θα σου κοστισει ενα τεραστιο κομματι του μηνιατικου.

Ακολουθεις απο την αρχη το saga της πλατφορμας που επελεξες τοσο για τη διασκεδαση και την μαγεια του gaming οσο και τη "θεση" σου στον εκαστοτε console war!

Eιναι κριμα που στην Ελλαδα δεν εχουμε διαδεδομενα τα midnight launches

Σε εμενα επαιξε ρολο οτι εκεινη την εποχη δεν ειχαμε τοσο το ιντερνετ και το μαρκετινγκ του να σου πιπιλαει το μυαλο και να σου λεει "Woooow δες αυτο ποσο απιθανο θα ειναι οταν βγει" "Το ξερω οτι δεν μπορεις να περιμενεις αλλα θα περιμενεις και θα εχεις τοση αγωνια που οταν βγει θα το εχεις προπαραγγειλει απο σημερα".

Ενταξει ειχαμε τα περιοδικα αλλα αλλον αντικτυπο ειχαν αυτα.

Αυτή είναι μία καλή τακτική, ειδικά στα PC.

Παντως εμεις οι Retromaniax κανουμε (μερικές φορές) το αντίστροφο. Πληρώνουμε για μια παλιά δυσεύρετη κονσόλα, home ή παιχνίδι, σχεδόν όσα χρήματα κόστιζαν και στην εποχή τους (μερικές φορές και περισσότερα), λόγω σπανιότητας ή επειδή θέλουμε να είναι σε άριστη κατάσταση, να μην έχει ανοιχτεί το κουτί κλπ. Αλλοι πληρώνουν πεντακοσαρικα και χιλιάρικα για να αποκτήσουν motherboards από παλιά arcades, ενώ θα μπορουσαν με τα ίδια λεφτά να φτιαξουν ένα δυνατό PC και να κανουν emulate χίλιάδες arcades.

Εγώ δεν έχω χρήματα κάνω κάτι τετοιο, αλλά ξέρω ότι μου αν περίσσευαν θα το έκανα. Ισως να ξόδευα περισσότερα χρήματα για retro, παρά για καινούρια πράγματα.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα