Παιχνίδι pizza boy 3D

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας lefteris
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

lefteris

RetroN00b
Αντιδράσεις
0
Ελπιζω να ανοίγω το θέμα στη σωστή κατηγορία... :)

ρε παιδιά ηταν ενα παιχνιδι που οδηγούσες εναν πιτσα boy :D ηταν με τιμόνι , πολυ προσεγμένο με γραφικά 3D accelerate. Παίζει να υπάρχει πουθενα??? για ΜΑΜΕ??? :)

εύκολο, ήταν το Radical Bikers της Gaelko μήπως???

radicalbikers-g.jpg

και, ΝΑΙ, το MAME το υποστηρίζει, αλλά θέλεις γερό μηχάνημα... υπάρχει και έκδοση για PSX , είναι μικρό και παίζει ΑΨΟΓΑ σε ένα καλό emulator όπως ο ePSXe...

ωραίος ρε φίλε!!! αυτό ήταν. Όντως στο mame σέρνετε πάει με 40fps.. (παρόλο τον Core2duo 6600 στα 3.4Ghz... χαχαα) κατέβασα όμως εμουλέιτορ από http://www.mame.gr και παίζει κυριλέ!!

ευχαριστωω

Θα μου σπάσουν τα νεύρα!

...με το εξής πρόβλημα, που αντιμετωπίζω με τον αυτόνομο emulator, του Radical Bikers:

Δεν μου αναγνωρίζει κανένα από τα action πλήκτρα! Στρίβει μεν δεξιά - αριστερά αλλά δεν λειτουργεί το γκάζι. Δεξί ή αριστερό control ή alt είναι σαν να μην υπάρχουν. Το insert coin λειτουργεί κανονικά(!) όπως και το start(!) και το camera control(!!!).

Το μηχάνημά μου έχει win 98 και απ' ότι γνωρίζω, ο emulator έχει ελεγχθεί από τον author και εξακριβωθεί η καλή λειτουργία του, μόνο σε XP.

Το πρόβλημα συνεχίζεται ακόμα και μετά από format, αλλαγή επεξεργαστή και μνήμης. (Όχι προς θεού, δεν έκανα όλα αυτά, για τον Radical Bikers Emulator! Απλά έτυχαν και ξαναδοκίμασα!)

Δοκίμασα και με καινούριο πληκτρολόγιο, (PS/2 πάλι) αλλά δεν δούλεψε επίσης...

Έχει κανείς καμιά ιδέα; Έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο;

Παντως και σε περιβαλλον XP,το παιχνιδι μου κανει αρκετα crashes και πεταγματα στο desktop.....

Ωχ! Μας πιάσανε!

Και έλεγα πως κανένας δεν διάβασε το post μου...

...αλλά απλώς κανένας δεν έχει ξεμείνει με 98, τελικά!

Keep it retro, Ace! :biglaugh:

Edit: Εεεεεμ! Μόλις ξαναέκανα post και από εκεί...

Eπ,επ,μη λεμε κι οτι θελουμε,ασφαλως κι εχουμε και Win98 σε ενα απο τα μηχανηματα μας,τα 'χουμε πει αυτα....! :D

(αλλωστε ο AMD-K6 δε σηκωνει και τιποτα περισσοτερο..!! :biglaugh::biglaugh: )

Μάνο, μόλις καταδικάστηκες σε...

...καταναγκαστικές δοκιμές, πάραυτα, του Radical Bikers Emulator, στο ρετρομηχάνημά σου! :diablotin:

Αναμένω ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

...ακόμα εδώ είσαι;

manos426f είπε:
Eπ,επ,μη λεμε κι οτι θελουμε,ασφαλως κι εχουμε και Win98 σε ενα απο τα μηχανηματα μας,τα 'χουμε πει αυτα....! :D
(αλλωστε ο AMD-K6 δε σηκωνει και τιποτα περισσοτερο..!! :biglaugh::biglaugh: )
acpr είπε:
...καταναγκαστικές δοκιμές, πάραυτα, του Radical Bikers Emulator, στο ρετρομηχάνημά σου! :diablotin:
Αναμένω ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

...ακόμα εδώ είσαι;

Ρε παιδεια με minumium requirements

* ~2GHz CPU or better

* 64MB graphics card or better

????

ΥΓ δεν ειναι και οτι ποιο ευκολο να βρεις Hardware με υποστηριξη drivers για win 98 (πχ μητρικη μεxρι Nforce2 & Nforce3 η intel μεχρι το 865 & 875 chipset (νομιζω ) VIA K8T890 etc)

acpr είπε:
Αναμένω ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

...ακόμα εδώ είσαι;

Με προκαλεις να το δοκιμασω,αλλα ρε συ με 333 Mhz επεξεργαστη και 32 MB RAM,τι να παει το παιχνιδι...;;; :biglaugh: :biglaugh:

Σαν να μου λέτε πέτα το...

Ρε παιδεια με minumium requirements

* ~2GHz CPU or better

* 64MB graphics card or better

????
...αλλά στον PIII μου @ 1000 ΜHz πάει ζουμί, full FPS, και τα @#%$@*! Control & Alt δεν θέλουν να δουλέψουν! :banghead:

Με προκαλεις να το δοκιμασω,αλλα ρε συ με 333 Mhz επεξεργαστη και 32 MB RAM,τι να παει το παιχνιδι...;;;
Βρε δες εσύ αν δουλεύει γκάζι και φρένο και βλέπουμε μετά! :help:

Λοιπον,στον P-ΙΙΙ 866 Μhz με WinXP,γκαζι και φρενο λειτουργουν κανονικοτατα.....!!

Θα δω και στον ΑΜD K6 με Win98....

Πίσω
Μπλουζα