Παλιά σειρά στις αρχες του 90 [The Champions]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Opwsprin
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Opwsprin

RetroN00b
Αντιδράσεις
2
Με έχει στοιχειώσει αυτή η σειρά και ψάχνω να βρω τον αγγλικό της τίτλο. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι παιζόταν στις αρχές του 90 με τον τίτλο "οι νικητές". Πρωταγωνιστές ήταν 2 άντρες και μία γυναίκα και αν δεν κάνω λάθος είχαν ιδιαίτερες ικανότητες (αν όχι ελαφρώς υπερφυσικές). Θυμάμαι τρεις σκηνές (από διαφορετικά επεισόδια), μήπως βοηθήσουν κανέναν:

1) Σκηνή που η γυναίκα παίρνει με το κάμπριο έναν ωτοστοπατζή, αυτός της βάζει χέρι λίγο πριν οδηγήσει μέσα σε σήραγγα και από την άλλη μεριά βγαίνει με το κάμπριο μόνη της κι ο άλλος ακολουθεί με τα πόδια, δαρμένος...

2) Σκηνή που ο ένας τύπος εκτελεί χρέη σερβιτόρου σε μία συγκέντρωση και κάποιος του βάζει τρικλοποδιά στο πάνω μέρος μιας σκάλας ενώ αυτός κουβαλάει δίσκο με ποτά, πέφτει στις σκάλες και ξανασηκώνεται χωρις να έχει πέσει από το δίσκο ούτε ένα ποτήρι.

3) Σκηνή που ο ένας τύπος φιλάει μια γυναίκα και το καταλαβαίνει ο άλλος πρωταγωνιστής που βρίσκεται μακριά από το σκηνικό (αυτή είναι και η μόνη ανάμνησή μου/ένδειξη ότι μπορεί να είχαν και υπερφυσικές ικανότητες)

Αν τη θυμάται κανείς αυτή τη σειρά, παρακαλώ πείτε μου για ποια πρόκειται γιατί έχω κάνει άνω κάτω το διαδίκτυο χωρίς αποτέλεσμα.....

Πίσω
Μπλουζα