pardalotzatziki
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 395
Εψαξα και βρηκα κατι φωτογραφιες που ηξερα οτι υπηρχαν απο μια κατασκευη μου. Το οραμα ενος παιδιου 
Ειναι ωραιο να ξερουμε και την ιστορια πισω απο καθε τι. Και να πως ξεκινησε ολο αυτο.
Ενα καλοκαιρι, μεσα του '80, ο πατερας μου με τους φιλους του πηγανε στο Αγιο ορος. Ρωτησα αλλα δεν θυμαται χρονιά.
Οταν γυρισε αρχισε να λεει ποιον συναντησε, τι ειδε, τι ακουσε, τα παντα. Το μυαλο μου οργιαζει με εικονες, σαν να ζηλευω κιολας αλλα ενθουσιαζομαι με τα μοναστηρια πανω στα βραχια
και οτι αλλο περιεργο μου λεει.
Οποτε ολα αυτα μετατρεπονται στη δημιουργια του δικου μου..Αγιο ορους. Ειδες αμα ζηλευεις...
Παω στο τραπεζι της κουζινας, μαλλον μεσημερι μετα το φαγητο, γιατι μικρος ποτε δεν κοιμομουν μεσημερια.
Βγαζω τα τουβλακια και αρχιζω...και μετα βαζω και οτι νομιζω οτι κολλαει...
Μεχρι και κερια αναμμενα...
Ο πατερας μου εβγαλε τις φωτο μολις του εξηγησα τι ειχα κανει.
Ποσο καιρο μετα εγινε αυτο δεν ξερω.
Εχει και κουιζ...αναφερετε τι παιχνιδια βλεπετε και μαρκες....
Ισως μεσα απο το ποτε παρουσιαστηκαν καποια παιχνιδια, καταλαβουμε και χρονιά.
Τα τουβλακια ηταν noname...δεν ειχαν καποιο ονομα επανω..αν ξερει καποιος...

Ειναι ωραιο να ξερουμε και την ιστορια πισω απο καθε τι. Και να πως ξεκινησε ολο αυτο.
Ενα καλοκαιρι, μεσα του '80, ο πατερας μου με τους φιλους του πηγανε στο Αγιο ορος. Ρωτησα αλλα δεν θυμαται χρονιά.
Οταν γυρισε αρχισε να λεει ποιον συναντησε, τι ειδε, τι ακουσε, τα παντα. Το μυαλο μου οργιαζει με εικονες, σαν να ζηλευω κιολας αλλα ενθουσιαζομαι με τα μοναστηρια πανω στα βραχια
και οτι αλλο περιεργο μου λεει.
Οποτε ολα αυτα μετατρεπονται στη δημιουργια του δικου μου..Αγιο ορους. Ειδες αμα ζηλευεις...
Παω στο τραπεζι της κουζινας, μαλλον μεσημερι μετα το φαγητο, γιατι μικρος ποτε δεν κοιμομουν μεσημερια.
Βγαζω τα τουβλακια και αρχιζω...και μετα βαζω και οτι νομιζω οτι κολλαει...
Μεχρι και κερια αναμμενα...
Ο πατερας μου εβγαλε τις φωτο μολις του εξηγησα τι ειχα κανει.
Ποσο καιρο μετα εγινε αυτο δεν ξερω.
Εχει και κουιζ...αναφερετε τι παιχνιδια βλεπετε και μαρκες....
Ισως μεσα απο το ποτε παρουσιαστηκαν καποια παιχνιδια, καταλαβουμε και χρονιά.
Τα τουβλακια ηταν noname...δεν ειχαν καποιο ονομα επανω..αν ξερει καποιος...