Παλιό κόμικ σε περιοδικό: Pixel, διαφήμιση Κάισσα

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας skio
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

skio

RetroN00b
Αντιδράσεις
0
Γεια σας!

Τον τελευταίο καιρό αναζητώ ένα κόμικ που διάβαζα μικρότερος, το οποίο δεν έχω καταφέρει να βρω πουθενά.

Το κόμικ αυτό είχε θεματολογία fantasy και εμφανιζόταν σε συνέχειες στο οπισθόφυλλο περιοδικού πληροφορικής (πιθανών του pixel). Μιλάμε για τέλη '80 - αρχές '90.

Αν θυμάμαι καλά, ο τίτλος ήταν "Λουντμίλα", κι αν όχι ο τίτλος τότε σίγουρα κάποιος χαρακτήρας. Το σκίτσο του ήταν πολύχρωμο και με καθαρά περιγράμματα.

Σας θυμίζει τίποτα?

Ευχαριστώ!

Το μονο σχετικο που μπορω να θυμηθω ηταν ενα σχεδον-κομικ που ειχε το Πιξελ, στην ουσια διαφημιση των καταστηματων Καισσα. Πιθανοτατα ομως δεν εννοεις κατι τετοιο.

Πες μας μια παραπανω πληροφορια. Το σχεδιο ηταν ρεαλιστικο-σοβαρο ή καπως κωμικό-καρτουνίστικο; Θυμασαι αν ηταν ελληνικό ή μεταγλωττισμένο;

Μέσα έπεσες! Κατεβάζοντας ένα-ένα τα τεύχη του Pixel ανακάλυψα τελικά το κόμικ αυτό. Δεν θυμόμουν ότι είναι διαφήμηση της Κάισσας.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως!!!

Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω στο αρχείο το τεύχος 106. Το βρήκα σε κάποια φάση αλλά ήταν corrupted και τώρα δεν υπάρχει πλέον. Υπάρχει κάπου αλλού?

Χαιρομαι που βρηκες αυτο που εψαχνες. Δυστυχως το 106 ουτε εγω το εχω γιατι ειναι εκτος του range που με ενδιαφερει. Ελπιζω καποιος να το ξανανεβασει.

Πίσω
Μπλουζα