Παρουσιαση 8BitDo Retro Receiver for PS

freaktmp

Expert
Joined
20 Απρ 2009
Μηνύματα
9.814
Αντιδράσεις
10.610
Δεν ηταν στα σχεδια μου, αλλα προ καιρου ηθελα να παρω κατι απο το amazon και ειχε μια προσφορα για δωρεαν μεταφορικα αν συμπληρωσω ενα ποσο, οποτε ειπα να βαλω στην παραγγελια και ενα Retro Receiver για Playstation 1 και 2 απο την εταιρια 8BitDo . Υποστηρίζει καμιά τριανταριά controllers, ολα τα ασύρματα bluetooth χειριστήρια της εταιρίας, xbox one και series, ps4 και ps5, switch pro και wii u pro controllers.

Ας ξεκινήσουμε με το παραδοσιακό unboxing. Έχουμε το κλασσικό κουτάκι που έχουν όλα τα retro receivers τα τελευταία χρόνια.




Περιέχει μόνο το ίδιο το receiver και ένα πάρα πολύ μικρο usb-a σε c.



Το receiver εχει το κλασσικό γκρι χρώμα και καλή ποιότητα κατασκευής. Απο την μια μερια εχουμε την υποδοχή usb-c, μια ενδεικτική λυχνία και το κουμπι συγχρονισμού.



Απο την αλλη εχουμε μονο το βυσμα που μπαινει στην κονσολα.



Πριν κανουμε οτιδηποτε αλλο, κανουμε firmware update. Το συγκεκριμενο Retro Receiver χρησιμοποιει το κλασσικο updater, αλλα ειχε ηδη την πιο προσφατη εκδοση firmware.

Η συνδεση ειναι καλη και σταθερη χωρις να ειναι υπερβολικά σφικτή. Αφου αναψουμε την κονσολα μας, παταμε το κουμπι συγχρονισμου στο receiver και βαζουμε και το χειριστηριο μας σε λειτουργία συγχρονισμου. Ο συγχρονισμός σε καθε περιπτωση ηταν το πολυ 2 δευτερόλεπτα. Μετα τον αρχικο συγχρονισμό, καθε φορα που αναβουμε την κονσολα και το controller η σύνδεση ειναι στιγμιαία.

Δοκιμασα xbox one και dualshock 4 χωρις καμια δυσκολια. Ολες οι λειτουργιες του αυθεντικου controller αντιστοιχίζονται στις σωστες θεσεις, οι σκανδάλες λειτουργούν αναλογικά και το rumble λειτουργεί κανονικά.

Ας παιξουμε και τιποτα. Ξεκιναω με Playstation 1




Gex: Enter the Gecko




Asuka 120% BURNING Fest. Final




Armored Core




Ολα καλα και με PS2




Devil May Cry 3 SE




Tony Hawk Pro Skater 4




Εριξα μια γρηγορη ματια στην συνεργασια του Retro Receiver με τα windows. Δεν ειχα προβλημα να χρησιμοποιησω το dualshock 4 controller μαζι του. Ειναι λιγο πιο ακριβες στα χειριστηρια που αναφερει στον υπολογιστη, απ' οτι αν το συνδεσουμε απευθειας με bluetooth. Οι αναλογικες σκανδαλες δουλευουν σωστα.



Τελος αξιζει αν αναφερουμε το λεπτομερεστατο (δυστυχώς μονο ψηφιακό) εγχειρίδιο που περιγραφει ακριβως τι πρεπει να κανουμε για να συγχρονίσουμε καθε ενα απο υποστηριζόμενα χειριστηρια.

Λογικο κοστος και απροβλημάτιστη λειτουργία. Αν χρειαζεστε εναν τροπο να παιζετε ασύρματα με τα Playstation 1 και 2 , το 8BitDo Retro Receiver for PS δεν θα σας απογοητεύσει. :thumbup:
 
Πίσω
Μπλουζα