Περιοδικό INPUT - ζητείται εθελοντής για σκανάρισμα

Vag

RetroActive
Joined
8 Οκτ 2006
Μηνύματα
448
Αντιδράσεις
27
Το συγκεκριμένο post βρίσκεται καί στο mame.gr (http://www.mame.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=13617#13617), καί στο retro.ellhnismos.

Αν κάποιος θέλει να μου στείλει σχετικό pm, θα προτιμούσα το mame.gr λόγω έλλειψης χρόνου (στο mame.gr μπαίνω πιο συχνά από το retro.ellhnismos, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά λόγω του forum της GreekRoms). Επίσης δέχομαι και email στο vag.greekroms@gmail.com.

Λοιπόν, ως Retromarket έκανα μια αγορά από το eBay, πακέτο 2 δημοπρασίες από έναν retroτύπο. Η μία δημοπρασία είναι άσχετη με το θέμα (παιχνίδια και joystick SNES), αλλά η άλλη σχετική. Πρόκειται για την πλήρη συλλογή του αγγλικού "περιοδικού" INPUT. Πρόκειται για περιοδικό λίγο διαφορετικού τύπου από αυτό που γνωρίζουμε. Ο εκδοτικός οίκος, Marshall Cavendish, είχε κάνει θεσμό να εκδίδει συλλογές εκπαιδευτικών περιοδικών με συγκεκριμένο αριθμό τευχών (Δείτε εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Marshall_Cavendish κι εδώ: http://www.marshallcavendish.co.uk). Το Input ήταν 52 εβδομαδιαία τεύχη (δηλαδή η σειρά ολοκληρώθηκε σε ένα χρόνο), και το καθένα είναι γύρω στις 35 σελίδες. Και για να καταλάβετε καλύτερα, ο υπότιτλος του περιοδικού ήταν "LEARN PROGRAMMING - FOR FUN AND THE FUTURE".

Όσο και ο Vag να μην το θέλει, ο άλλος μου εαυτός (Retromarket) πρόκειται να τα πουλήσει όλα αυτά τα τεύχη, μάλλον σαν ολοκληρωμένη συλλογή (κρίμα να τα πουλήσω χώρια). Επειδή όμως ακόμη κι εγώ θα ήθελα να τα διαβάσω, λέω πρώτα να σκαναριστούν, αφού είναι μοναδική ευκαιρία. Γι αυτό απευθύνομαι στο mame.gr και στο retro.ellhnismos, ώστε αν κάποιος φίλος (ή περισσότεροι) θέλει, να τα scanari και να τα πιντιέφσει.

Μόνο να παρακαλέσω όποιος ενδιαφέρεται, να συναντηθούμε κάπου εύκολα για μένα, γιατί τρέχω. Μένω Γλυφάδα και δουλεύω Νέο Κόσμο (Νέο, όχι Τον).
 
Πίσω
Μπλουζα