Περιπέτειες στο Άβολνι - Road To Avonlea (1990-1996)

αριαδνη

candy fan
Joined
29 Μάρ 2010
Μηνύματα
14.095
Αντιδράσεις
15.418
Μια σειρά-διαμάντι από την συγγραφέα της Αννας των αγρών που βλέπαμε στα παιδικά μας χρόνια, την Λούιζα Μοντ Μονγκόμερι στην ερτ κάθε μέρα στις 4

http://program.ert.gr/details.asp?pid=3498112&chid=49! Κάθε κύκλος έχει 13 επεισόδια και η ηρωίδα η Σάρρα , 10 ετων ορφανή από μητέρα πηγαίνει στο πανέμορφο νησί του Αγίου Εδουάρδου στον Καναδά σε δυο θείες της σε μια πανέμορφη σαν καρτ-ποσταλ περιοχή που λέγεται Αβολνι! Είναι ένα πλουσιο κορίτσι με αριστοκρατική καταγωγή που ταξιδευει από το Μοντρεαλ στο νησι του Αγίου Εδουάρδου μαζί με την νταντά της όταν ο πατερας της κρίνεται σε κατ'οικον περιορισμό λόγω ενός οικονομικού προβλήματος, υπεξαίρεσης με τις τράπεζες!Και ναι υπάρχουν και κάποιοι χαρακτήρες που ξέρουμε από την αννα των αγρων , όπως τα δυο αδέρφια που μεγάλωσαν την αννα , η Μαρίλια και ο Μάθιου! Τους ξαναβλέπουμε λοιπόν μετα τον γάμο της Αννας δηλ. την Μαρίλια μόνο καθώς ο Μάθιου έχει πεθάνει! Πολυβραβευμένη σειρά με πολλά βραβεια εμμυ μεταξύ άλλων ενώ εμφανίζεται και η Φει Νταναγουει σε κάποια επεισόδια ! Η σειρά έγινε μεγάλη επιτυχία και στον Καναδά και στις Ηνωμένες πολιτείες και παικτηκε για 7 σεζόν .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Διαμάντι δεν λες τιποτα μπετυ , πανεμορφη και αξιολογη σειρα! Πρωτα θα προηγηθει η αννα της χαρας, μετα η Σαρρα και μετα το 97' θα ερθει η εμιλυ της νεας σεληνης! τα τρια αυτα κοριτσια ορφανα μεγαλωμενα στο νησι του αγιου εδουαρδου πανεξυπνα με οξυμενο νου και φαντασια θα γινουν σημειο αναφορας για το νησι!

ιδου πως είναι σημερα το εν λόγω νησι και η αννα των αγρων είναι κατι σαν ηρωιδα για το τσαρλαταουν
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα