cabal 1cc απο μενα στο παρακατω βιντεο πριν μερικα χρονια οταν ανεβαζα συχνα πυκνα τερματισμους 1cc στο καναλι μου.
Review το Blood bros απο μενα στο παρακατω Link.
http://www.retromaniax.gr/vb/forum/gaming-computing/gaming/arcades/24746-blood-bros-review
Aς πουμε και μερικα λογακια και για τα υπολοιπα που εγραψε ο wally.
Devastators: Συμπαθητικο ραμποιδες παιχνιδι σχετικα αργο και με μικρο επιπεδο δυσκολιας.Το μονο πραγμα που ειναι δυσκολο και ταυτοχρωνα σπαστικο ειναι το ποσο κοντα πανε οι σφαιρες απο το οπλο μας.Μιλαμε πρεπει να παμε σχεδον διπλα στους εχθρους για να τους πυροβολησουμε με αποτελεσμα να μεγαλωσει κατα πολυ ο μινδυνος να χασουμε ζωη.Μικρη διαρκεια επισης που δεν ξεπερνει τα 20 με 22 λεπτα για καποιον που το γνωριζει καλα.
Dynamite Duke: Eνδιαφερον παιχνιδακι με τον χαρακτηρα μας να θυμιζει πιο πολυ φιγουρα του καραγκιοζη στο πανι του ευγενιου σπαθαρη παρα; ηρωα.Η δραση εξελισεται απο αριστερα προς τα δεξια με χαρακτηρες να περνανε και διαφορα οχηματα αν και κατα τα αλλα τα σκηνικα ειναι βαρετα χωρις καμια ζωη σαν να βλεπουμε φωτογραφια.Πολυ ενδιαφερον στοιχειο που οι εχθροι ερχονται κατα μπροστα να μας επιτεθουν και τους χτυπαμε με της γροθιες μας.Μια φορα στη ζωη μου το πετυχα στα ηλεκτρονικα και το επαιξα με χιλια ζορια γιατι τα κουμπια λειτουργουσαν οποτε ηθελαν.Το ελιωσα χρονια μετα στο mame.
Alligator Hunt: Παιχνιδαρα της Gaelco με τον τυπακο με το πατινι και το αναποδα γυρισμενο καπελο που δανιζεται την τουμπα απο το cabal μεχρι να βαγλουμε την εισαγωγη και να παμε στο κυριως παιχνιδι που αναλαμβανει δραση ο ηρωας μας με το σκαφος του το οποιο κανει και αυτο τουμπες αλα cabal η αντε να πω εναεριες μανουβρες χαχαχαχαχα
Ενδιαφεροντα και τα cut scenes που βλεπουμε κατα διαστηματα με την ξανθια κυρια και τον ηρωα μας.Πολυ καλο παιχνιδακι πραγματικα που αξιζει να ασχοληθει μαζι του οποιος δεν το γνωριζει.
To Garuka ειναι το Devastators.
Exterminator: το Exterminator ειναι ενα πραγματικα αθλιο παιχνιδι που προσωπικα ποτε δεν το σηναντισα στα arcades αλλα το γνωρισα στο mame.Hρωας μας ειναι ενα χερι ναι καλα ακουσατε ενα χερι και σκοπος μας ειναι να καθαρισουμε διαφορα δωματια σπιτιου οπως κουζινα,τουαλετα κλπ απο διαφορα εντομα που μας επιτιθονται κιολας φυσικα.Τα διωχνουμε,τα λιωνουμε στο εδαφος και τα πυροβολαμε με ενα ροζ πραμα σαν ακτινα λειζερ που πεταμε απο το δαχτυλο του χεριου μας.Δεν αξιζει να ασχοληθει κανεις μαυτο το πραγμα και μονο που σπαταλησα 2,3 λεπτα απο τον χρονο μου να γραψω αυτες της 4,5 γραμμες ειναι παρα πολυ.Απο απορεια και μονο προτινω να το δει καποιος αν θελει.
To Pirates,pirates δεν το γνωριζω ουτε καν σαν ονομα.
Shout Out: To SO θα το χαρακτηριζα τον μονο μου φιλο την σκοτεινη εποχη στο χωριο μου που πιτσιρικας μονος μεσα στην καφετερια καρτερουσα για καποιο νεο παιχνιδι οπως ο διψασμενος το νερο στην ερημο αλλα ματαια καθως γυρω μου υπηρχε μονο ενα Arkanoid με μοχλο και αυτος χαλασμενος και ενα tetris με προβληματικη οθονη που απο τον υπερχρωματισμο τον χρωματων καλα καλα δεν καταλαβαινες τι εβλεπες.Αναλαμβανουμαι τον ρολο ενος ντεντεκτιβ με ασπρο κουστουμι σαν παγοτατζης που θελει να καθαρισει τον υποκοσμο.Οι εχθροι ερχονται στης 8 κατευθηνσεις του μοχλου αλλα πρεπει να προσεξουμε μη σκοτωσουμε κανενα γυναικοπαιδο μεσα στης πιστες που θα περασουμε και περιλαμβανουν σοκακια,λουνα παρκ,ξενοδοχειο και καποιες αλλες που δεν θυμαμαι.Πραγματικα χαλαρωτικο παιχνιδακι μπορω να πω που με ευχαριστη καθε φορα οταν καθομαι να παιξω.
Δεν γνωριζω το West story ποιο ειναι αλλα θα μπορουσε να ειναι και αλλη ονομασια για το Blood bros παντως
Spinal Breaker:Aκομα θυμαμαι τον κολητο μου να ερχεται τρεχοντας μια κυριακη μεσημερι στο σπιτι μου και να φωναζει εφεραν νεο cabal στην καφετερια και μετα απο λιγο ετρεχα και γω σαν παλαβος μαζι του πηγαινοντας στην καφετερια που αν ηξερα πιο μπροστα τι θα συναντουσα θα δεν προκειται να εβγαινα απο το σπιτι.Το SB ειναι σαν να βλεπουμε το Dynamite Duke αλλα με τον χαρακτηρα μας να ειναι λιγο πιο μπροστα στην οθονη και οχι κολημενος σαν φιγουρα καραγκιοζη και με την δραση να εξελισεται απο αριστερα προς τα δεξια.Οι πιστες που θα περασουμε εχουν ποικηλια γιατι θα παμε σε διαφορες χρονικες περιοδους της ανθρωποτητας αλλα τα καλα σταματανε εδω η δραση ειναι πιο αργη και απο την καθηστερηση και οταν δεν κανουμε τουμπες για να αποφυγουμε τα πυρα των εχθρων μας ο ηρωας μας περπαταει λες και πηγαινει για καφε.Η φραση εφεραν νεο cabal που ειχε πει ο κολητος μου γιαυτο το παιχνιδι ειναι απο τα καλητερα ανεκδοτα που εχω ακουσει μετα φυσικα που ειδα το παιχνιδι και γω και το ποσο αθλιο ειναι το δειχνει το γεγονος πως σε ενα μικρο χωριο που σπανια ερχοταν νεο παιχνιδι οταν ανοιξε ο ιδιοκτητης μετα απο ενα μηνα για να παρει τα λεφτα ειχε ολο κιολο 6 κερματα και τα 2 ηταν δεικα μου και τα αλλα 2 του φιλου μου οποτε μερικερς μερες μετα το πηραν απο το μαγαζι.Απο τοτε ελαχιστες φορες το επαιξα στο mame μονο και μονο για να δω τον τερματισμο απο απορεια.Κατα τα αλλα απο μακρια και αγαπημενο
Δεν εχω ιδεα τι παιχνιδι ειναι το wanted,wanted δεν ξερω αν υπαρχει καν κατι τετοιο και χλωμο το βλεπω να γνωριζει τι ειναι αυτο και αν υπαρχει και ο Wally που το ποσταρε
Blasted,Blasted: Blasted Blasted δεν υπαρχει υπαρχει ομως το Blasted που πολεμαμε κατι εξωγηινους η κατι τετοιο τελως παντων με εμφανιση για γελια που εχουν καταλαβει μια πολη.Το gameplay χωριζεται σε πανω και κατω.Πανω βλεπουμε ενα κτηριο με παραθυρα και παμε τον στοχο οπου θελουμε για να πυροβολησουμε και κατω βλεπουμε σε κοντινο πλανο τι υπαρχει μεσα στο παραθυρο οποτε σκοτωνουμε και τους εχθρους.Το gameplay ειναι βαρετο και επαναλαμβανομενο και δεν θυμαμαι καν αν το τερματισα ποτε φυσικα στο mame γιατι στα ηλετρονικα δεν το εχω πετυχει ποτε.
Rambo III: Το Rambo III ειναι σαν να βλεπουμε το Spinal Breaker κατα πρωτον και το Dynamite Duke κατα δευτερων γιατι στην οπυσια το ιδιο πραγμα ειναι απλα εδω εχουμε εναν γνωστο ηρωα τον Rambo που δεν περπαταει λες και πηγαινει για καφε οπως ο τυπος στο Spinal Breaker.Το εχω ταισει και αυτο σε περιοδο ξηρασιας στο χωριο μου απο νεα arcades γιατι αλλιως ουτε απο διπλα δεν θα περνουσα.Το Rambo III μπορει να χαρακτηριστη και σαν σφηνακι και μαλιστα μετριοτατης γευσης γιατι η διαρκεια του ειναι ενα τεταρτο πανω κατω αν το γνωριζει καποιος.
To παιχνιδι παντως η καλητερα η παιχνιδαρα που δεν πρεπει να χασει κανεις λατρης του cabal ειναι το Wild Guns στο SNES.Τα πολλα λογια ειναι περιτα απλα κατεβαστε εναν emulator και απολαυστε το οσοι δεν το γνωριζετε.