Πληροφορίες για Altec 88

PhantomDuck

RetroN00b
Joined
31 Οκτ 2016
Μηνύματα
14
Αντιδράσεις
29
Χαιρετώ τους ειδικούς. Πρώτα απ' όλα να αναφέρω πως έψαξα για κάτι αντίστοιχο, όμως δεν βρήκα κάτι. Αν υπάρχει κάποιο καλύτερο μέρος, μετακινήστε το thread ελεύθερα.

Ωραία, και τώρα πάμε στα δικά μας. Στα πλαίσια ξεκαθαρίσματος σαβούρας από τα πάτρια εδάφη της οικίας των γονένω, πού και πού βρίσκονται μερικά πράγματα που λες πως είναι κρίμα να τα σουτάρεις. Ένα από αυτά είναι και το συγκεκριμένο κουτί, το οποίο και έβγαλα φωτογραφίες για να σας το δείξω.

hkIzadM.jpg


3Otvkp9.jpg


ZBpmosx.jpg


Δεν έχω ιδέα αν λειτουργεί, αν υπάρχουν κάπου αλλού καλώδια ή οθόνη, αν θέλει κάποιον άλλον ειδικό εξοπλισμό, αν υπάρχουν άλλες δισκέτες κλπ. Απλά θα ήθελα να φώτα σας, σχετικά με το αν έχει κάποια χρηστική αξία, αν αξίζει τίποτα, αν ενδιαφέρεται κάποιος, κλπ κλπ. :)  
 
Μοιαζει για απλο PC. Δηλ. 8088 και CGA. Θα χρειαστεις πληκτρολογιο ΧΤ και οθονη CGA.

Χρηστικη αξια φυσικα δεν εχει. Νοσταλγικη αξια ισως για καποιον που να ειχε ενα τετοιο μικρος ή σε ρετροσυλλεκτες λογω οτι ειναι ελληνικης εταιριας.

Ετσι κι αλλιως αδοκιμαστο εχει πρακτικα μηδενικη αξια.
 
Κατατοπιστικότατος φίλε μου, ευχαριστώ πολύ. Θα τσεκάρω να δω τότε αν μπορώ να βρω κάνα πληκτρολόγιο που μπορεί να έχουν τυχόν παραπεταμένο και θα επανέλθω :)  
 
Αν θες, μας λες που βρίσκεσαι, γιατί υπάρχουν πολλά παιδιά εδώ που θα μπορούσαν να  σε βοηθήσουν να το ελέγξεις.

Αν είσαι Πάτρα, μπορώ και εγώ. ?✈️??
 
Πίσω
Μπλουζα