Ποια από τις τρεις;

αριαδνη

candy fan
Joined
29 Μάρ 2010
Μηνύματα
14.096
Αντιδράσεις
15.424
Ποια θεωρείτε πως από τις τρεις έκανε περισσότερο αισθητή την παρουσία της στις νεανικές τότε ταινίες του 80'; Και οι τρεις τότε έκαναν καριέρα την δεκαετία του 80' και μετά εξαφανίστηκαν δυστυχώς, ήταν παρα πολύ νέες σχεδόν παιδιά όταν αρχισαν την υποκριτική, οπότε και οι ταινίες ήταν ακρως νεανικές! Ποια θεωρούσατε την πιο ωραία και eigthtila παρουσία; Ποια σας άρεσε περισσότερο στις ταινίες της εποχής;

Και οι τρεις ήταν ξεχωριστές με φυσική ομορφιά και ταλέντο

1. Brooke Shields

2. Phoebe Cates

3. Molly Ringwald

Το πάμε και σε δημοσκόπηση το θέμα , αν θέλουν οι διαχειριστές

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
επιλέγω τη Brooke Shields (πολύ γλυκια φατσουλα!) γιατι οι αλλες δυο...δεν ξερω ποιες ειναι...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αποκλείεται να μην γνωρίζεις! Εχεις δει τα γκρεμλινς; η μελαχροινή πρωταγωνίστρια είναι η δεύτερη, όσο για την Μόλλυ είναι η πιο διάσημη κοκκινομάλλα του 80' και εχεις δει σίγουρα ταινίες της, δεν υπαρχει περιπτωση
 
Phoebe Cates (Δαγκωτό)!!!!!!
 
Η Brooke Shields και Phoebe Cates είχαν αυτό που ονομάζουμε "άγρια" ομορφιά...σέξι ομορφιά! Επίσης μεγαλοδειχνανε στους νεανικούς ρόλους που έπαιζαν και δεν είχαν αυτή την γλυκύτητα/παιδικότητα που θα επρεπε να έχουν σε αυτές τις νεανικές ρομαντικές ταινίες.

Η Molly Ringwald είχε στο πρόσωπο της μια έμφυτη γλυκύτητα, μια αθωότητα, μια παιδικότητα.. που πιστεύω ότι χαρακτήριζε και το πραγματικό image των νεαρών κοριτσιών εκείνης της εποχής.

Οποτε ψηφίζω Molly! :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Και οι τρεις κουκλες και με φυσικη ομορφια χωρις φτιασιδωματα! Πολλες συγχρονες σταρ θα τις ζηλευαν. Για μενα Μπρουκ η Cates ειχε εξωτικη ομορφια και η Μολλυ κοριτσιστικη οπως σωστα ειπωθηκε πιο πανω αλλα Μπρουκ , κουκλιτσα!
 
Πίσω
Μπλουζα