Ποια είναι τα κορυφαία Lego Games;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Αντιδράσεις
6.032
Mε τα παιχνιδια Lego δεν εχω ασχοληθει και παρα πολυ η καλητερα εχω παιξει μερικα αλλα ελαχιστα και μετα τα παρατουσα γιατι αρχιζα καποιο αλλο που ειχε μεγαλητερο ενδιαφερον για μενα.Μετα την ενασχοληση μου ομως με τo φανταστικο Lego city undercover στο Wii U που πραγματικα το ελιωσα και το απολαυσα αρχισα να την ψαχνω παραπανω τη δουλεια και θελω να παιξω οσο το δυνατον περισσοτερα παιχνιδια Lego.Επειδη ειναι πολλα ομως σιγουρα θα υπαρχουν καποια που δεν αξιζουν και καποια που αξιζουν γιαυτο λοιπον θα ηθελα να με πουν οσοι εχουν εμπειρια απο τα παιχνιδια lego η αν γνωριζουν τελως παντων ποια ειναι τα κορυφαια ποια ειναι τα must play δηλαδη για να φροντισω να τα παιξω.

Μπιλαρα,οποιο LEGO game παιξεις φιλαρακι ενα ειναι σιγουρο....θα το καταευχαρηστηθεις!!!!! :D

Απο τα 4 (Star Wars I & II ,Indiana Jones, Batman) που εχω στο PS2,

πραγματικα δεν μπορω να ξεχωρισω πιο ειναι καλυτερο....ολα ειναι διαμαντακια!!! :)

Στα συνιστω ανεπιφυλακτα. ;)

Σταυρο ευχαριστω πολυ φιλαρακι μου :thumb: Δεν ξερω αν ειναι η σωστη επιλογη αλλα για αρχη και αφου ειμαι και λατρης των ταινιων indiana jones θα ασχοληθω με τα δυο indiana jones στο PC φυσικα που πιστευω οτι ειναι οι καλητερες εκδοσεις στον τεχνικο τομεα και πιστευω να παιζονται κανονικα με Gamepad και να μη με κανουν τιποτα νουμερα γιατι με πλεικτρολογιο κλπ δεν υπαρχει περιπτωση να παιξω.Μακρια απο μενα αυτα :P

Τα lego games δεν τα γουστάρω καθόλου, άσε που με αυτά έχουν δικαιολογία να δημιουργούν τετραγωνισμένα γραφικά και χαρακτήρες με ελάχιστα πολύγωνα την σήμερον ημέρα. Παρόλα αυτά, το City Undercover θα ήθελα να το παίξω.

Tασο δεν ξερω για τα υπολοιπα φιλε γιατι εχω παιξει λιγα και για πολυ λιγο χρονικο διαστημα αλλα το Lego City Undercover ειναι φανταστικο σε ολα απο τον τεχνικο τομεα μεχρι το χιουμορ που εχει και φυσικα τον ανοιχτο κοσμο που εχει και ειναι ολα τα λεφτα.Δεν ξερω αν τα υπολοιπα ειναι γραμικα η εχουν open world αλλα οσα ειναι ετσι θα τα παιξω σιγουρα.

Πίσω
Μπλουζα