Ποιο παιχνίδι mario θεωρείτε ότι είναι το χειρότερο?

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας krem13
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

krem13

RetroNuts!
Αντιδράσεις
67
Ποιό παιχνίδι mario θεωρείτε χειρότερο? Ποιό σας έκανε να κλάψετε τα χρήματα που δώσατε :cry: και να το θεωρήσετε ένα κομμάτι κάρβουνο

:mad: ανάμεσα σε μία στοίβα από διαμάντια?

Από τη δικιά μου εμπειρία θεωρώ ότι είναι το super mario bros 2 για τους λόγους που όλοι ξέρουν (ότι δεν ήταν ένα πραγματικό mario παρά μία αλλαγή στα textures ενός προυπάρχοντος παιχνιδιού).

Δεν υπήρξε κάποιο.Ότι πήρα ήταν μαγευτικό και απίστευτο απλά.Οκ υπάρχει το Hotel Mario στο CDi αλλά δεν το αγόρασα ποτέ και νομίζω ελάχιστοι είχαν την "τιμή" :P

Το Hotel Mario παροτι δεν εχει σχεση ως υποθεση με τα μεχρι τοτε Marioειδη (σαμπως ειχε το mario kart οταν βγηκε ?) ειναι ενα πολυ καλο παιχνιδι και προσφερει πολλες ωρες διασκεδαση.

Γενικα τα mario games ως ναυαρχιδες της συγκεκριμενης εταιρειας ειχαν παντα κατι να δωσουν.

Όλα τα Mario games τα θεωρώ υπέροχα. Ειδικά στο Wii είναι πραγματικά σε άλλο επίπεδο.

Επίσης, τα Wario είναι και αυτά εξαιρετικά.

pooky(1) είπε:
Όλα τα Mario games τα θεωρώ υπέροχα. Ειδικά στο Wii είναι πραγματικά σε άλλο επίπεδο.
Επίσης, τα Wario είναι και αυτά εξαιρετικά.
Πωπω ναι και τα Wario τα σπάνε.Ειδικά αυτά στο Gameboy-Gameboy Color.

Δες το τελευταίο Wario στο Wii και θα ξεχάσεις μια για πάντα οτιδήποτε άλλο. Συνδυάζει classic 2d αίσθηση με next level χειρισμό με το Wiimote!!!!

Λυπάμαι που το λέω αλλά το Super Mario 64 είτε στο DS είτε στο Ν64 δεν μου άρεσε. Με χαλάει ο χειρισμός του στο 3D περιβάλλον.

Από αυτά που έχω παίξει δεν μου αρέσουν τα New Super Mario Bros. Ειδικά το τελευταίο. Βαρετό level design και γραφικά, βαρετή μουσική, βαρετό gameplay. Με πολλά άτομα έχει πλάκα αλλά είμαι single player τύπος γενικά.

Tα αγαπημένα μου είναι τα SMW2: Yoshi's Island και το Mario 64.

Tα χειρότερα Super Mario παιχνίδια ως γνωστόν θεωρούνται το Hotel Mario και τα εκπαιδευτικά παιχνίδια Super Mario:

Αν και άσχετο με το θέμα παίζει να είμαι από τους λίγους Nintendo fans που ποτέ δεν ξετρελάθηκε με την σειρά Mario Party (το Wii Party είναι κλάσεις ανώτερο) που ακόμα και φίλοι μου που δεν είναι Nintendo maniacs το λατρεύουν. Και μιας και το 'φερε η κουβέντα για τον Wario, τον αγαπημένο μου ήρωα της Nintendo, το Wario Land Shake Dimension ήταν μεγάλη απογοήτευση. Δεν το λες άσχημο παιχνίδι, είναι πολύ καλό αλλά δεν το λες και all time classic όπως τα προηγούμενα Wario Land παιχνίδια (ακόμα και το Wario Land στο Virtual Boy που βλακεία της Nintendo που δεν κάνει remake για το 3DS).

Όσο και αν φανεί παράξενο σε κάποιους, για εμένα, και από αυτά που έχω αγοράσει και παίξει, το Galaxy 2!

Αν και είχα λατρέψει το πρώτο Galaxy, στο δεύτερο η αφαίρεση του στοιχείου τις εξερεύνησης που είχε το πρώτο, η υπερβολική του γραμμικότητα, και ότι στα περισσότερα αστέρια έπαιζες με βασικό αντίπαλο τον χρόνο, με έκαναν να το μισήσω τόσο πολύ που το πέταξα. :P

Kόλλημα εσύ με το Galaxy 2. Το ξέρουμε ότι έχεις απαίσια γούστα. :P

Ολα τα κλασσικα Mario μου αρεσαν , αλλα περισσοτερο αλλα λιγοτερο!

Τα λιγοτερο αγαπημενα μου ειναι το Super "Mario" bros 2 και το Lost Levels (δηλαδη το κανονικο Mario bros 2 :P ).

Τα αγαπημενα μου ειναι Super Mario Bros 3 και το SMW2 Yoshi's Island.

Το μοναδικό Μάριο που μετάνιωσα που έπαιξα και τερμάτισα ήταν το Sunshine. Εκτός αυτού, δεν έχω παίξει κάποιο Μάριο που να μη μου άρεσε...

Πίσω
Μπλουζα