Προβλέψεις μέσα στα βιντεοπαιχνίδια

Crimson Moonlight

RetroActive
Αντιδράσεις
322
Υπήρχαν ποτέ στιγμές που ενώ παίζατε ένα βιντεοπαιχνίδι σας δινόταν μία πληροφορία που μετά από χρόνια βγήκε αληθινή σε κάποιο sequel ή ακόμα και στην πραγματική ζωή;

Στις Pokemon Red/Blue/Υellow μία εκπαιδεύτρια στον δρόμο 10 λέει πως θα ήθελε να υπάρχει ένα ρόζ Pokemon με σχέδια λουλουδιών. Σχεδόν δεκαπέντε χρόνια αργότερα στην πέμπτη γεννιά των Black/White έχουμε το Μunna, ένα ρόζ Pokemon με λουλούδια.
:)

Προβολή συνημμένου 138769Προβολή συνημμένου 138768

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Παροτι εχω παντα ανοιχτα τα ματια μου για τετοιες λεπτομερειες, τοσο στο σεναριο οσο και σε background στοιχεια (πχ. βιογραφικα ηρωων, timelines κλπ) παρατηρω οτι ολα εχουν πεσει τραγικα off!! Ολα εχουν να κανουν με κοσμοιστορικα γεγονοτα οπως εισβολες εξωγηινων, πτωση μετεωριτων, πυρηνικους πολεμους κλπ.

Χμμ... σπάω το κεφάλι μου να σκεφτώ κανένα παράδειγμα αλλά μάλλον οι κατηγορίες παιχνιδιών που έπαιζα δεν έδιναν πολλές πληροφορίες. Ασχολίαστο το όνομα του ροζ Pokemon. :diablotin:

Α, τωρα σκεφτηκα κατι, αλλα οχι τοσο εντυπωσιακο :P Ενα αρκετα παλιο, και οχι τοσο πετυχημενο παιχνιδι, το Codename Iceman, ειχε σα σεναριο τη μειωση της διαθεσιμοτητας πετρελαιου στο κοντινο μελλον, καπου στο 2000. Διαβασα στη Wikipedia οτι αυτο ηταν καπως προφητικο γιατι προεβλεψε το https://en.wikipedia.org/wiki/2000s_energy_crisis

....ωραίο θέμα!!!

Δεν είχα φανταστεί κάτι τετοιο...

johnny19818 είπε:
Ασχολίαστο το όνομα του ροζ Pokemon. :diablotin:
Για να γίνει καλύτερο η εξέλιξή του λέγεται Musharna και όλη η οικογένεια είναι γνωστή ώς τα Pokemon έμβρυα! :supergrin: Γενικά από την τέταρτη γεννιά και μετά τα περισσότερα νέα σχέδια και ιδεες δεν είναι και τόσο καλά.

musharna.jpg

Έξυπνη ερώτηση. Στύβω το μυαλό μου, αλλά τα πιο κοντινά που μπορώ να σκεφτώ είναι αυτά:

-Πάντα μου φαινόταν εξαιρετικά περίεργο που στο ξεκίνημα ενός παιχνιδιού manager όταν αναλάμβανα την ΑΕΚ ήταν στη Γ' Εθνική.

-Στο A Mind Forever Voyaging, ένα text adventure του 1985, η Ελλάδα του 2031 είχε γίνει μέλος του Ανατολικού Μπλοκ. Τελικά, η πρώτη φορά αριστερά ήρθε νωρίτερα. :)

Δεν είναι 100% πρόβλεψη (ίσως επιβεβαίωση πρόβλεψης), αλλά αυτό εμφανίζεται στο Prehistorik 2 (PC version τουλάχιστο) όταν το τρέξεις σήμερα:

pre2.jpg

Χαχαχα :D αυτο δηλαδη ειναι Easter Egg που ενεργοποιειται οταν περασει καποια συγκεκριμενη ημερομηνια;;; :o

Παιζω το Take No Prisoners, ενα φουτουριστικο/δυστοπικο/cyberpunk παιχνιδι που διαδραματιζεται στο 2013 :P

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα